ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ματς ειδικών συνθηκών

123123Είναι ένα ματς ειδικών συνθηκών αυτό με τη Νταρουσάφακα και βέβαια εννοείται ότι με νίκη, οι Πρωταθλητές Ελλάδας μπαίνουν πολύ δυνατά και πάλι στο κόλπο ,αλλάκαι παράλληλα “ισοφαρίζουν” την ήττα από την Μακάμπι.

Ο Ολυμπιακός οφείλει να έχει διάρκεια στο παιχνίδι του και να  μην αφήσει σε καμία περίπτβση τους Τούρκους να βρούν ρυθμό. Είναι τόσο απλά τα πράγματα, όσο και σύνθετα.

Οι Πειραιώτες δεν πρέπει να  δώσουν την  ευκαιρία σε Ουιιλπέκιν,Γουόναμέικερ και Αντερσον να βρούν ρυθμό και να σκοράρουν, ενώ θα πρέπει να βρούν τις κατάλληλες λύσεις τόσο σε άμυνα όσο και επίθεση στις θέσεις των  4-5 προκειμένου  η Νταρουσάφακα να μη “χτυπήσει” από εκείνη την πλευρά  ,όπως έχει συμβει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν με αντιπάλους του Ολυμπιακού.

Από κει και πέρα, η συνολική δυναμική των Πειραιωτών θα παίξει μεγάλο ρόλο. Δηλαδή,πέραν των Σπανούλη-Πρίντεζη, ρόλο σοτ ματς θα πρέπει να παίξουν και άλλες μονάδες της ομάδας ,όπως ο Γκρίν,ο Λοτζέσκι, ο Χάκετ, ο Μάντζαρης, ο Μπίρτς και βέβαια  σταδιακά να βλέπουμε και το “Θηρίο” να ξυπνάει.Και όπου Θηρίο..Πάτρικ Γιάνγκ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button