ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μας θυμήθηκαν τρεις ημέρες μετά!»

1474773

Σαφείς υπαινιγμούς κατά της Ομοσπονδίας άφησαν οι Πρόεδροι του Ολυμπιακού Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.


Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Σαφέστατες αιχμές με αποδέκτη την ΕΟΚ άφησαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήρια συνέντευξης Τύπου για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και βρήκε τον Ολυμπιακό να κατακτά το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα

Οι δύο Πρόεδροι της πειραϊκής ΚΑΕ έκαναν ειδική μνεία στο γεγονός ότι η ομοσπονδία έστειλε συγχαρητήρια για την κατάκτηση του τίτλου μετά από αρκετές ημέρες, ενώ παράλληλα ανέφεραν ότι η ΕΟΚ δεν δείχνει ότι θέλει διάθεση συνεργασίας. Οσον αφορά στην ΚΕΔ ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε ότι σε ένα βράδυ η ΚΕΔ χωρίς κανέναν λόγο καρατόμησε 4 διεθνείς διαιτητές.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, δήλωσε: «Η ομοσπονδία μας… θυμήθηκε μετά από 3-4 μέρες για το πρωτάθλημα. Έστειλαν ένα φαξ με καθυστέρηση, πήραν κι ένα τηλέφωνο τον Γιώργο Σκινδήλια».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πρόσθεσε: «Η ΕΟΚ δεν δείχνει ότι θέλει διάθεση συνεργασίας και ομαλοποίησης της κατάστασης. Οι τόνοι από εμάς έχουν πέσει. Η ομοσπονδία ελέγχει την ΚΕΔ. Φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, έξι διαιτητές (οι 4 διεθνείς) καρατομήθηκαν σε ένα βράδυ χωρίς λόγο. Αποφάσισε μέσα σε ένα βράδυ, ξαφνικά. Τοπ ονόματα και είπε θα παίξετε με άλλους διαιτητές. Δεν σηκώσαμε τους τόνους για να τελειώσουν οι τελικοί, αλλά αυτό δεν ήταν υγιές, φυσιολογικό. Ήταν ανώμαλο, σε κάνει να σκεφτείς διάφορα πράγματα. Δεν βοηθάει στην ισονομία… Αντίθετα, με την Ευρωλίγκα πάντα είχαμε καλές σχέσεις, που δυναμώνουν και πάντα βοηθάμε σε οτιδήποτε μας ζητηθεί».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button