ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

«Μας δίνει ψυχολογικό προβάδισμα»

Στα οφέλη της εκτός έδρας νίκης επί της Βουλιαγμένης στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Χάρης Παυλίδης. 

 

«Ερυθρόλευκο» βάφτηκε τοπώτο μεγάλο ντέμρπι της φετινής σεζόν για το πρωτάθλημα της Α1 πόλο γυναικών, αφού ο Ολυμπιακός πέρασε με θριαμβευτικό τρόπο από το κολυμβητήριο του Λαιμού επικρατώντας 10-7 της γηπεοδύχου Βουλιαγμένης.

Αποτέλεσμα, που επέτρεψε στις πρωταθλήτριες Ελλάδας να πανηγυρίσουν την τρίτη τους διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα και παράλληλα να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα όσον αφορά τις φετινές τους βλέψεις.

Ο τεχνικός Χάρης Παυλίδης στις δηλώσεις του στάθηκε στο γεογνός ότι απλά κατακτήθηκε μία μόνο νίκη, πυ χαρίζιε ένα ψυχολογικό προβάδισμα και τίποτε άλλο:

«Δεν ήταν και το καλύτερο μας παιχνίδι. Κάναμε κάποια λάθη στην άμυνα και δεχτήκαμε προσωπικά γκολ. Πιστεύω ότι μόλις βρούμε ισορροπία στην άμυνα μας θα αποφύγουμε αυτά τα λάθη και σίγουρα θα παίξουμε καλύτερα. Είμαστε μια νέα ομάδα που έχουμε δυο-τρία νέα πρόσωπα που αυτό δεν είναι εύκολο καθώς πρέπει να βρει ο κάθε παίκτης να βρει τη θέση του μέσα στην ομάδα και σίγουρα χρειαζόμαστε χρόνο. Είναι περισσότερο ψυχολογικό το πλεονέκτημα που έχουμε. Θα παίξουμε πάρα πολλά παιχνίδια με τη Βουλιαγμένη. Ο τίτλος θα κριθεί στα play-off οπότε αυτό που μας δίνει το σημερινό παιχνίδι είναι ψυχολογικό προβάδισμα και τίποτα άλλο.Η νίκη σήμερα ήρθε από τις καλές επιλογές στην επίθεση τόσο στον παίκτη παραπάνω όσο και στα ίσα και αυτό ήταν το κλειδί και ισορρόπησε τα αμυντικά λάθη που κάναμε κυρίως στα δυο πρώτα οκτάλεπτα».

Διαμαντοπούλου: «Κάναμε μία καλή αρχή»

Από την πλευρά της η Χρυσή Διαμαντοπουλου τόνισε τα εξής

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς ανάμεσα στις δυο ομάδες. Κάναμε μια καλή αρχή. Κάναμε κάποια λάθη αλλά είναι ακόμα αρχή και ψάχνουμε τα πατήματα μας. Τα παιχνίδια με τη Βουλιαγμένη μας δίνουν ρυθμό αλλά έχουμε να παίξουμε ακόμα πολλά μεταξύ μας. Δεν κρίνεται κάτι τώρα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button