ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Μας έλειψε το να γίνουν οι ευκαιρίες γκολ”

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου. Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε πως η ομάδα του πρέπει να κυνηγάει πάντα τις νίκες, ωστόσο θεωρεί πως ένα αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι καταστροφικό σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Για το αν θεωρεί πως το αποτέλεσμα είναι θετικό η αρνητικό: «Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Ένα παιχνίδι με έντονο ρυθμό και ευκαιρίες. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι όμως νομίζω πως τις πραγματικές ευκαιρίες ήταν οι δικές μας. Οι ομάδες που κυνηγάνε τον τίτλο πρέπει ευκαιρίες σαν αυτή να τις τελειώνουν».

Για το τι έλειψε από την ομάδα και δεν ήρθε η νίκη: «Αυτό που έλειπε από το παιχνίδι μας ήταν ότι δεν μετατρέψαμε τις πολλές και καλές ευκαιρίες μας σε γκολ. Ακόμα μία φορά είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε όμως. Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στα 30 λεπτά, επέβαλε τον ρυθμό της, είχε την κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο, έκανε το παιχνίδι της και εμείς δεν το καταφέραμε. Μετά το 30′ βελτιωθήκαμε αρκετά, οι ευκαιρίες μας ήταν πιο ξεκάθαρες. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πιο βελτιωμένοι, ήμασταν κυρίαρχοι στον αγώνα, επιβάλλαμε τον δικό μας ρυθμό, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, πιέσαμε και σκοράραμε. Από εκείνο το σημείο είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, μπορούσαμε κι άλλα γκολ, όμως, παρόλο που δημιουργούσαμε δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Αυτό είναι που λείπει από το παιχνίδι μας, αυτό είναι που δεν καταφέραμε να κάνουμε και μας κόστισε τη νίκη. Επίσης, δεν καταλαβαίνω την στάση του διαιτητή ο οποίος από το γκολ μας και μετά αλλάζει την στάση του και με αυτό τον τρόπο μπορεί να επηρεάζει και τον αγώνα».

Για τις συνέπειες μίας ενδεχόμενης ήττας: «Είναι προφανές ότι ζούμε και παίζουμε για τις νίκες. Είμαστε όμως μία καινούργια ομάδα που έχει πολλά να πετύχει στο πρωτάθλημα που ακόμα βρίσκεται στην αρχή του».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button