ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μαρτίνς: «Η ομάδα είναι πολύ πιο ήρεμη τώρα»

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός λειτουργεί χωρίς άγχος και αποδίδει πιο θεαματικό ποδόσφαιρο, αναφέρθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς

Την εκπληκτική πορεία του στον δεύτερο γύριο συνέχισε ακάθεκτος ο Ολυμπιακός περνώντας άνετα κι από την έδρα της Λαμίας με 3-1.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά την αναμέτρηση, αναφέρθηεκ στην νέα επιτυχία των «ερυθρόλευκων» τις ευκαιρίες που έδωσε σε Σολδάνο, Λοντίγκιν, Ανδρούτσο, αλλά απέφυγε να αναφερθεί στην απώλεια του πρωταθλήματος.

«Θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μετά το πρωτάθλημα. Τώρα είμαστε εδώ για να σχολιάσουμε το ματς. Μετά το πρωτάθλημα μπορούμε να κάνουμε μία γενική συζήτηση», απάντησε σε σχετική ερώτηση.

Αναλυτικά μίλησε για:

-Την αναμέτρηση με τη Λαμία: «Σήμερα ήταν ακόμα ένα παιχνίδι που τελειώνει με νίκη για εμάς. Αυτό που συμβαίνει σε σχέση με την αρχή της σεζόν, είναι ότι η ομάδα είναι πολύ πιο ήρεμη γιατί πραγματοποιούνται οι προσπάθειες, που έχει ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς. Έχουμε πάντα την ίδια όρεξη, παίζουμε πάντα για τον ίδιο στόχο, γιατί βλέπουμε πως μπορούμε να κάνουμε πράξεις τις προσπάθειές μας».

-το πώς εξελίχθηκε το πρωτάθλημα: «Θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μετά το πρωτάθλημα. Τώρα είμαστε εδώ για να σχολιάσουμε το ματς. Μετά το πρωτάθλημα μπορούμε να κάνουμε μία γενική συζήτηση».

– τις ευκαιρίες που έδωσε σε Λοντίγκιν, Σολδάνο, Ανδρούτσο κι αν είναι ικανοποιημένος: «Δεν είναι το καλύτερο για τους παίκτες όταν η ομάδα δεν αποδίδει τόσο καλά και δεν μπορούμε να κρίνουμε την απόδοση τους. Είναι επαγγελματίες, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, προσπάθησαν να ανταπεξέλθουν, αλλά δεν βοηθήθηκαν κι από την ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button