ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μαρτίνς: «Η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδας ο Ολυμπιακός!»

Απόλυτα ευχαριστημένος από τις συνθήκες που επικρατούν στον Θρύλο, παρουσιάστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, εκφράζοντας την δίψα του για νέες προκλήσεις κι επιτυχίες

Τον ενθουσιασμό του για τις συνθήκες που επικρατούν στον Ολυμπιακό, αλλά και την τεράστια δυναμική του, εξέφρασε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» σε κείμενό του που φιλοξενήθηκε στο Coachesvoice.com.χαρακτήρισε τους «ερυθρόλευκους» κορυφαία ομάδα της Ελλάδας
με τεράστιες φιλοδοξίες, ενώ υπογράμμισε ότι υπάρχουν ακόμα πολλές προκλήσεις μπροστά.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Η κατάσταση στον Ολυμπιακό είναι διαφορετική, διότι είναι η πιο μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Ένα club με τρομερές φιλοδοξίες και αυτό με καλύπτει και μου ταιριάζει. Όμως υπάρχουν ακόμα προκλήσεις μπροστά μας.

Σχεδόν 20 παίκτες έφυγαν πέρυσι και έπρεπε να φτιάξουμε μία καινούρια και νεανική ομάδα. Οι άνθρωποι γρήγορα κατάλαβαν το τι θέλαμε να πετύχουμε. Νιώθω καλά εδώ. Ήξερα πάντα ότι θα δούλευα στο εξωτερικό και αυτή ήταν μία πολύ σημαντική εξέλιξη για μένα. Ένα σημαντικό προπονητικό βήμα.

Δεν ξεχνάω πως άρχισα από χαμηλά. Ήξερα πως θα ήταν δύσκολο να φτιάξω την φήμη και το όνομά μου από τα κάτω προς τα πάνω στην ποδοσφαιρική πυραμίδα. Όμως έτσι νιώθω πως εισέπραξα πιο μεγάλη ικανοποίηση. Είχα δίκιο για αυτό. Θα έκανα τα ίδια εάν ήξερα ότι ξέρω τώρα; Δεδομένα. Νιώθω ευγνώμων για όλες αυτές τις εμπειρίες».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button