ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μαρτίνς: «Δεν έπρεπε να κλειστούμε»

Στη λάθος προσέγγιση του αγώνα και διαχείριση του σκορ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Ντιναμό Κιέβου στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς

 

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» έδωσε και το σύνθημα για νίκη με την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι είναι μονόδρομος για τους «ερυθρόλευκους» η κατάκτηση του τριπόντου.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς…

Είδαμε έναν Ολυμπιακό διπρόσωπο, έναν καλό στο πρώτο ημίχρονο και έναν όχι καλό στο δεύτερο ημίχρονο, ποια είναι η εξήγησή σας;

Είναι ξεκάθαρο πως στο δεύτερο ημίχρονο ίσως υποσυνείδητα μείναμε αρκετά πίσω και κλειστήκαμε ίσως γιατί θέλαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα που είχαμε, ενώ έπρεπε να ήμασταν πιο πιεστικοί. Στο πρώτο ημίχρονο πραγματικά ξεκινήσαμε καλά και δημιουργήσαμε πολλά προβλήματα. Στο δεύτερο ημίχρονο κλειστήκαμε αρκετά και αυτό θεωρώ πως έχει να κάνει με την υποσυνείδητη σκέψη για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα και δεν έπρεπε να συμβεί.

Θα μπορούσαμε όμως να κάνουμε το 3-1 με την ευκαιρία του Ποντένσε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτό είναι το αποτέλεσμα και πρέπει να συνεχίσουμε. Σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης τα πράγματα κρίνονται σε δύο 90λεπτα και είναι τα πάντα ανοιχτά.»

Σε τρεις ημέρες είναι το ντέρμπι με την ΑΕΚ και μετά η ρεβάνς στο Κίεβο. Πόσα περιθώρια έχει η ομάδα να επιστρέψει στην καλή της εικόνα, αλλά και κατά πόσο έχει επηρεαστεί η ομάδα από τους τραυματισμούς παικτών;

Το παιχνίδι της Κυριακής πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε, ανεξαρτήτου ποιότητας ομάδας. Δεν έχει σημασία ποιος λείπει, έχουμε μία ομάδα πλήρης και έχουμε δύο ποδοσφαιριστές για κάθε θέση και όλοι είναι πανέτοιμοι να ανταποκριθούν.

Είμαστε σίγουροι πως οποιαδήποτε απουσία δεν επηρεάζει την απόδοση της ομάδας και έχουμε δείξει ότι και με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα μας μπορούμε να παρουσιάσουμε την ίδια καλή ποιότητα. Οποιοσδήποτε τραυματισμός δεν επηρεάζει την ποιότητα της ομάδας, αλλά την Κυριακή στο παιχνίδι με την ΑΕΚ οπωσδήποτε πρέπει να πάρουμε τη νίκη.

Πόσο σας προβληματίζει το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει δεχτεί 5 γκολ σε δύο παιχνίδια και αυτό ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ;

«Είναι αλήθεια και είναι κάτι που μας ανησυχεί και πρέπει να αλλάξει άμεσα. Επηρεάζει αρκετά τη συγκέντρωση των παικτών και την ψυχολογική κατάσταση και πρέπει να ξεπεραστεί. Σε προηγούμενα παιχνίδια έχει συμβεί ενώ δεν έπρεπε και παρουσιάσαμε έλλειψη συγκέντρωσης και θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στα επόμενα παιχνίδια, αν θέλουμε να νικήσουμε την ΑΕΚ.»

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button