ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μαρτίνς: “Αυτοθυσία και τεράστια προσπάθεια”

Για την μεγάλη αυτοθυσία που επέδειξαν οι παίκτες του Ολυμπιακού ,αλλά και την τιτάνια προσπάθεια που έκαναν μέσα στο “Τέρφ Μουρ” μίλησε ο  Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε :

-για την πρόκριση:

«Είναι σίγουρα μια μεγάλη επιτυχία η πρόκρισή μας. Είμαστε μια ομάδα με πολλές αλλαγές, ενώ η Μπέρνλι έχει τον ίδιο προπονητή και σταθερό κορμό. Η κατοχή δεν ήταν υπέρ μας, όμως κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο, με αυτοθυσία και είμαστε ικανοποιημένοι, παρότι τελικά δεν πήραμε τη νίκη».

-για τις βλέψεις του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League: 
«Είναι μια διοργάνωση δύσκολη, με υψηλό επίπεδο και καλούς ποδοσφαιριστές. Έχουμε υψηλές φιλοδοξίες και θέλουμε να φτάσουμε πολύ μακριά. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν είναι εύκολο. Προς το παρόν θέλουμε να ξεκουραστούμε, να αφήσουμε πίσω μας το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και στον δύσκολο αντίπαλο που μας περιμένει. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να τα καταφέρουμε».

-για τις πιθανές μεταγραφές: 
«Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος από τη δουλειά των ποδοσφαιριστών μας, είχαν καταπληκτική απόδοση και έχει σημασία το ότι είμαστε μια νέα ομάδα. Θέλουμε να συνεχίσουμε με όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουμε, όσα κάνουν είναι το κριτήριό μου, θέλω να συνεχίσουμε έτσι».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button