ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μαρσάρει» για το «3X3» ο Θρύλος!

Πανέτοιμος και με πίστη για την τρίτη διαδοχική του νίκη … βάζει μπροστά ο Ολυμπιακός στα Πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη (20:30 – NS1).Με την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση στα ύψη από τις προηγούμενες επιτυχίες του, ο Ολυμπιακός τα δίνει όλα για νίκη στα Πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη (20:30 – NS1).

Οι πρωταθλητές Ελλάδας με τα τρία τελευταία χρονικά τους αποκτήματα Ούρος Τζούρτζεβιτς, Μπιόρν Ένγκελς και Σίλβιο Προτό να τίθενται στα πλάνα του Μπεσνικ Χάσι, «φουλάρουν» αποσκοπώντας στην τρίτη τους διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα.

Αποτέλεσμα, το οποίο επιτευχθεί, αφενός μεν θα τους δώσει τη δυνατότητα να διατηρηθούν ακλόνητοι σην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα κι αφετέρου θα αποτελέσει την καλύτερη τονωτική ένεση ενόψει της κρίσιμης πρεμιέρας στη φάση των ομίλων του Champions League, όπου και θα φιλοξενήσουν την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Στα ευχάριστα για τον Μπέσνικ Χάσι συγκαταλέγεται επίσης η αποθεραπεία του Εμμάνουελ Εμενίκε. Ο διεθνής Νιγηριανός φορ ξεπέρασε πλήρως την θλάση που τον ταλαιπωρούσε από το εκτός έδρας φιλικό με τον Ατρόμητο και «φώναξε» ετοιμοπόλεμος

Τα ίδια ισχύουν και για τον Στέφανο Καπίνο, ο οποίος αισθάνεται πλέον καλύτερα, αφού τον έχουν εγκαταλείψει οι ενοχλήσεις στο γόνατο, με άμεση συνέπεια να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή του Θρύλου: Ανδρούτσος, Μπεν, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ζντιέλαρ.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button