ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μαρσάρει» για την πρόκριση με Κίνεφ!

Πανέτοιμη να πάρει το αίμα της πίσω της για την περυσινή απώλεια του τροπαίου της πρωταθλήτριας Ευρώπης, η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού κοντράρεται με την Κίνεφ Κίρισι (24/2 – 13:00).

Αποφασισμένη για την πρώτη… πράξη της προημιτελικής διαδικασίας της Ευρωλίγκα με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Κίνεφ Κίρισι είναι η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» φιναλίστ αντιμετωπίζουν το Σάββατο (24/02, 13:00) την πρωταθλήτρια Ευρώπης Κίνεφ Κίρισι στην επανάληψη του περσινού τελικού της κορυφαίας διοργάνωσης. Στο Κίρισι, όπου ο Θρύλος πέρσι στις 29 Απριλίου, διεκδίκησε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο, όμως γνώρισε την ήττα με 7-6 από την διοργανώτρια του Final 4.

 

Εκεί λοιπόν, η ομάδα του Χάρη Παυλίδη, θα επιδιώξει να βάλει τις βάσεις για μια σπουδαία πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκα (για τέταρτη διαδοχική χρονιά) και να αποκτήσει το πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στο Παπαστράτειο την Παρασκευή 17 Μαρτίου (19:30).

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από την Πέμπτη (22/02) το απόγευμα στο Κίρισι και την Παρασκευή (23/02), ολοκλήρωσε με διπλή προπόνηση την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «8» της Ευρωλίγκα.

Τα αγωνιστικά προβλήματα για το τεχνικό επιτελείο, αφορούν το ερωτηματικό που υπάρχει αναφορικά με την συμμετοχή της αρχηγού Φιλιώς Μανωλιουδάκη, η οποία ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αντίχειρα του δεξιού χεριού και το αν θα αγωνιστεί θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button