ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μαρινάκης: «Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι μια σημαία υπερηφάνειας για όλους τους Έλληνες!«

Την υπερηφάνειά του για την ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού εξέφρασε με μήνυμά του ο Διοικητικός Ηγέτης της πειραϊκής ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης

Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού … άγγιξε το … repeat στον τελικό του Champions League στο Ανόβερο, αλλά δεν τα κατάφερε,καθαρά λόγω ατυχίας.
Αυτή η παράμετρος, ωστόσο, δεν πτόησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη να συγχαρεί δημόσια το συγκρότημα του Θοδωρή Βλάχου
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού συνεχάρη τους «ερυθρόλευκους» για το γεγονός ότι κατάφεραν και φέτος να φτάσουν στην κορυφή της Ευρώπης και να αγωνιστούν ξανά στον τελικό του LEN Champions League.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών επισήμανε επίσης πως για όλους τους φίλους του Ολυμπιακού οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου είναι νικητές, ενώ επανέλαβε την βεβαιότητά του πολύ σύντομα ότι θα αγωνίζονται σε ένα σύγχρονο κολυμβητήριο, το οποίο θα δημιουργηθεί με δικά του έξοδα.

Αναλυτικά το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα πόλο, που μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ευρώπης την σεζόν που πέρασε κατάφερε και εφέτος να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης παίζοντας ξανά στον τελικό του LEN Champions League.

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι μια σημαία υπερηφάνειας για όλους τους Έλληνες.

Για εμάς είναι ΝΙΚΗΤΕΣ και όπως έχω ξαναπεί, σύντομα, δεν θα αγωνίζονται στο ιστορικό αλλά απαρχαιωμένο Παπαστράτειο αλλά σε ένα σύγχρονο κολυμβητήριο αντάξιο της πόλης του Πειραιά και του ΘΡΥΛΟΥ του!

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ!»

https://www.facebook.com/emarinakis/photos/a.237156686474617/1040405479483063/?type=3

Σχετικά Άρθρα

Back to top button