ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ταληράκι… καβαλιώτικο!!! (Video)

Στις 15 Οκτωβρίου του 1999 ο Ολυμπιακός πέρασε σαν σίφουνας από την Καβάλα συντρίβοντας την τοπική ομάδα με 5-0 και συνέχισε ακάθεκτος την κούρσα του προς την κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου τίτλου του.

 

Με μία από τις πιο ευρείες εκτός έδρας νίκες των τελευταίων 20 ετών, συνδέεται χρονικά για τον Ολυμπιακό η σημερινή ημερομηνία.

Συγκεκριμένα, συμπληρώνονται κιόλας 18 χρόνια από την ημέρα όπου ο Θρύλος πέρασε σαν … σίφουνας από την Καβάλα, όπου στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής ταπείνωσε με 5-0 την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής κι έκανε «καρέ» νικών από το ξεκίνημα εκείνου του πρωταθλήματος. Με κορυφαίο τον «μάγο» Τζιοβάνι, ο οποίος άφησε τα … σημάδια του κάνοντας επίδειξη της απίστευτης ποιότητάς του!

Στον δρόμο προς την κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου τίτλου της νέας του αυτοκρατορίας!

Ο Βασίλης Καραπιάλης με συρτό σουτ στο 32’ άνοιξε τον χορό των τερμάτων για τον Ολυμπιακό, ο οποίος στην επανάληψη ήταν απολαυστικός

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος στο 63’ έγραψε το 0-2, για να έρθει ο Τζιοβάνι στο 68’ να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 0-3.

Ο «Στελάρας» ζευγάρωσε τα προσωπικά του τέματα στο 73’ για το 0-4, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφσε ο Ζλάτκο Ζάχοβιτς στο 77’

 

Θυμηθείτε τις καλύτερες στιγμές εκείνης της επιβλητικής νίκης του Θρύλου στο παρακάτω video

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button