ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

Μίσσας: «Εκπροσωπούμε τον κορυφαίο σύλλογο στην Ευρώπη!»

Στο μέγεθος και την σπουδαία δυναμική του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Κώστας Μίσσας.

 

 

Στο τεράστιο κίνητρο που αποκρούν οι παίκτριές τους, ώστε να παλέψουν μέχρι τέλους για την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου νταμπλ αναφέρθηκε ο Κώστας Μίσσας λίγη ώρα μετά το τέλςο της αναμέτρησης με τον Παναθλητικό, που βρήκε τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 97-52

«Έγινε αυτό ακριβώς που είχαμε πει. Ήμασταν σοβαροί σε όλο το ματς και παρά τη στεναχώρια του αποκλεισμού από το Eurocup, το κίνητρό μας πρέπει εξίσου να είναι μεγάλο.

Μιλάμε για το ελληνικό πρωτάθλημα και το Κύπελλο που θέλουμε εννοείται να τα πάρουμε. Εκπροσωπούμε έναν από τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης, ίσως και τον κορυφαίο στην Ευρώπη και αυτό είναι από μόνο του ένα τεράστιο κίνητρο για να κερδίζουμε».

 

Καλτσίδου: «Ήμασταν συγκεντρωμένες και είχαμε ενέργεια»

Η Στέλλα Καλτσίδου από την πλευρά της δήλωσε μετά τη λήξη του ματς στο osfp.gr ότι: «Ηταν σημαντικό για μας ότι ήμασταν συγκεντρωμένες και είχαμε ενέργεια. Σίγουρα η ομάδα είναι πεσμένη ψυχολογικά μετά τον αποκλεισμό και τον τρόπο που ήρθε την Πέμπτη. Αυτό πλέον ανήκει στο παρελθόν και εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες στο 100% και να είμαστε στην κατάσταση που πρέπει σε κάθε ματς.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button