ΒΟΛΕΪΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Μία ακόμη πρωτιά και βράβευση για τον Ολυμπιακό (pic)

Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος της χώρας βραβεύτηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για τη συμμετοχή του στη δράση BEACTIVE

Τελειωμό δεν έχουν οι διακρίσεις και οι σημαντικές βραβεύσεις για τον Ολυμπιακό, όχι μόνο για τα επιτεύγματά του εντός αγωνιστικών χώρων, αλλά και για τηο έντονα ευαισθητοποιημένο πρόσωπο, που επιδεικνύει γενικότερα

Για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του σε καθημερινή βάση. Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος στην Ευρώπη βραβεύτηκε από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Οι «ερυθρόλευκοι» βραβεύτηκαν για τη συμμετοχή τους στην ευρωπαϊκή εβδομάδα Αθλητισμού και τη δράση BEACTIVE το 2018. Με τους «ερυθρόλευκους» για μια ακόμα φορά να είναι πιστοί στο ετήσιο ραντεβού και να συνεχίζουν ένα ξεχωριστό έργο, μια ξεχωριστή ενέργεια κοινωνικού χαρακτήρα.

Μία αξιέπαινη πρωτοβουλία την οποία στηρίζει ο Εραστέχνης Ολυμπιακός από το 2015 προάγοντας την αθλητική δραστηριότητα για όλους. Μια βράβευση για το αξιέπαινο έργο του Θρύλου σε ό,τι αφορά την ευρωπαϊκή εβδομάδα Αθλητισμού.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button