ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μήπως να πάρουν και τρία πρωταθλήματα για ψυχική οδύνη;;;

Ντροπή και όνειδος! Να κληθεί ο ΠΑΟΚ με τον κανονισμό που προβλέπει και αφαίρεση βαθμών; Πως είναι δυνατόν αφού δεν έγινε τίποτα!!! Τίποτα το μεμπτό δεν συνέβη στην Τούμπα και θέλουν να τον τιμωρήσουν και με -3;;;

Γιατί;

Μήπως χτύπησε με κάνα ρολό ταμειακής μηχανής που εκσφενδονίστηκε από την εξέδρα προπονητής της αντίπαλης ομάδας; Μήπως ο “πολιτισμός” ξεπροβόδισε τους ανθρώπους της αποστολής του Ολυμπιακού; Μήπως επειδή προκάλεσε ο Γκαρθία θέλοντας να πάει σοτν πάγκο της ομάδας του; Μήπως επειδή προκάλεσαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού που ήθελαν να αποχωρήσουν; Αίσχος!

Κανονικά τι θα έπρεπε να γίνει για να ικανοποιηθεί το περί δικαίου αίσθημα;

Μα φυσικά πρώτα από όλα να αφαιρεθούν άλλοι 3 βαθμοί στον Ολυμπιακό και αποβολή από τα πρωταθλήματα για 2 χρόνια! Κατόπιν να πληρώσουν πρόστιμο ο Όσκαρ Γκαρθία και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Ο πρώτος επειδή πήγε στον πάγκο του (ήθελε τουλάχιστον να φτάσει) και οι υπόλοιποι επειδή ήθελαν να αποχωρήσουν από την Τούμπα!

Και ακολούθως να κατακυρωθεί παιχνίδι και πρωτάθλημα και Κύπελλο και Ευρωπαικό ρε (κι αυτό πρέπει) στον ΠΑΟΚ! Για ψυχική οδύνη. Και μάλιστα μη πούμε να του δώσουν άλλα 2 σερί πρωταθλήματα από τώρα!!!

Γελάτε; Αυτά που γράφονται έιναι τόσο λογικά όσο η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button