ΔΙΑΦΟΡΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

To μήνυμα της Θύρας 7 Επαρχίας

Για ακόμα μία φορά η Θύρα 7 Επαρχίας έστειλε το δικό της και απόλυτα δυναμικό μήνυμα καλώντας όλους τους φίλους του Θρύλου να να προμηθευτούν την κάρτα φιλάθλου.

Στην ενημέρωση που κάνουν τονίζουν ότι ήδη ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει δώσει δυναμικό παρών που θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο στέλνοντας δυνατά και απόλυτα εκκωφαντικά το μήνυμα. Υπεράνω ΟΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Αναλυτικά αναφέρεται:

Αδέρφια μας Ολυμπιακοί, ως συνέχεια της πρώτης ενημέρωσης –γνωστοποίησης για την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει να αποδείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας και την στήριξή μας στον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο, φτάνοντας τις 100.000 Κάρτες Φιλάθλου, ήρθε η στιγμή να τοποθετηθούμε και πάλι.
Το ενδιαφέρον και η ανταπόκριση του λάου του Ολυμπιακού, στο κάλεσμα είναι τεράστιο. Η κινητικότητα που έχει σημειωθεί είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική και μεταφράζεται στην βεβαιότητά μας ότι θα επιτευχθεί ο στόχος που έχει τεθεί.
Οι σύνδεσμοι στην Επαρχία προχωρούν εντατικά την διαδικασία για την έκδοση της Κάρτας Φιλάθλου.
Σε χιλιάδες μετριέται ήδη ο κόσμος που έγινε μέλος της προσπάθειας στήριξης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για να συνεχίσουν να μας προσφέρουν στιγμές δόξας και περηφάνιας όλα του τα τμήματα.
Από την πρώτη στιγμή μάλιστα εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή όχι μόνο τα αδέρφια μας από την επαρχία και την Κύπρο, αλλά και από το εξωτερικό.
Ακόμα και στην Αυστραλία έχει φτάσει το εύρος της κινητικότητας και εδώ απευθυνόμαστε στα αδέρφια μας που ζουν εκτός Ελλάδας. Ο καθένας από εσάς μπορεί να στηρίξει την προσπάθεια αυτή που αποτελεί χρέος και τιμή για κάθε Ολυμπιακό!
Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει νέα ενημέρωση για την κίνηση που θα γίνει από τους συνδέσμους της Θύρας 7 στο εξωτερικό. Μέχρι τότε όλοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού και όσοι ζουν στο εξωτερικό μπορούν να εκδίδουν την Κάρτα Φιλάθλου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ερασιτέχνη (πληροφορίες στο σχετικό link http://www.osfp.gr/content/genika-nea/8095-hlektronikh-ekdosh-kartas-filathloy-2017-18).
Προχωράμε όλοι μαζί και προχωράμε δυνατά! Για έναν Ολυμπιακό παντοδύναμο που θα αντλεί την δύναμή του από τον πύρινό του κόσμου!
ΘΥΡΑ 7 ΕΠΑΡΧΙΑΣ…ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button