ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μάρκεβιτς: «Πολύ καλός ο Ολυμπιακός με τη Μίλαν»

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε ο πρώην τεχνικός των Μέταλιστ και Ντνίπρο Μίρον Μάρκεβιτς, επισημαίνοντας τις δυσκολίες που κρύβουν για την Ντιναμό Κιέβου οι αναμετρήσεις με τους ερυθρόλευκους

Με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για τις δυνατότητες του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ένας … παλιός γνώριμος των ερυθρόλευκων.
Ο λόγος για τον Μίρον Μάρκεβιτς, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και με την Μέταλιστ και με την Ντνίπρο. Ο Ουκρανός τεχνικός που πλέον είναι μέλος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας του και υπεύθυνος για τις εθνικές ομάδες.
Ο 67χρονος μίλησε στην ιστοσελίδα «football24.ua» τονίζοντας τις ιδιαιτερότητες των αναμετρήσεων:
«Η κλήρωση για την Ντιναμό Κιέβου δεν ήταν σε καμία περίπτωση καλή. Ίσως να ήταν από τις χειρότερες». Εξηγώντας πώς κανείς δεν ξέρει πώς θα είναι η ομάδα του Κιέβου τον Φεβρουάριο, όταν θα έρθουν τα ματς με τον Θρύλο.

Όσον αφορά στους «ερυθρόλευκους», ήταν αναλυτικός και τόνισε: «Παρακολούθησα τον Ολυμπιακό εναντίον της Μίλαν, την οποία η ελληνική ομάδα νίκησε 3-1. Έπαιξε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο στο ματς κόντρα στους Ιταλούς. Πάντα οι αναμετρήσεις εκεί είναι πολύ δύσκολες κι αυτό το ξέρω από πρώτο χέρι».

Συνέχισε, αναφέροντας; «Έχει πάει στο γήπεδο του Ολυμπιακού και με την Μέταλιστ και με τη Ντνίπρο. Παρότι και οι δύο ομάδες μου εκείνη την εποχή είχαν καλή απόδοση, πρέπει να σταθεί στην πολύ δυνατή στήριξη που είχε η ελληνική ομάδα από τους οπαδούς της και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο! Χρειάζεται για την οποιαδήποτε ομάδα πάει εκεί να παίξει και πάρα πολύ καλά και πάρα πολύ προσεκτικά».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button