ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μάθε παιδί μου βόλλεϋ

Όταν ο Ολυμπιακός νικάει τότε αναλαμβάνουν δράση οι… ειδικοί που θέλουν να κάνουν το άσπρο μάυρο. Και στην περίπτωση της νίκης στην Πυλαία όντως προσπάθησαν να κάνουν το άσπρο μαύρο αλλά έλα όμως που δεν γίνεται.

Χθες δεχθήκαμε “πολιορκία” μαθημάτων βόλλεϋ-μπωλ από ανθρώπους που κατά τα άλλα υποτίθεται ότι ξέρουν και πέντε πράγματα.

Δεν μιλάμε για εκείνους που έμαθαν προχθες την υπέρβαση ή νομίζουν οτι “αντένα” στο βόλλεϋ είναι το κανάλι που μεταδίδει τον αγώνα. Ούτε για εκείνους που όταν δουν κόκκινη κάρτα ζητούν αποβολή ΄(ναι έχει γινει κι αυτό!!!) ή όταν γίνεται ένα καρφί φωνάζουν “γκολ”!

Κοινώς δε λέμε για αυτούς που ακόμα προσπαθούν να μάθουν τους κανονισμούς του βόλλεϋ, αλλά για εκείνους που είναι και αξιωματούχοι.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Παράβαση στη φάση του Στιβαχτή δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο! Αυτή η φάση ήταν αφορμή για να τιναχτεί το παιχνίδι στον αέρα μετά το 2-2, δηλαδή, 8 πόντους αργότερα!!! Δεν έγινε στο 14-16 αλλά μόλις ο Ολυμπιακός έπιασε τα 25 και έκανε το 2-2.

Προφανώς θα ήταν ένα καλό άλλοθι για την ήττα του ΠΑΟΚ, ο οποίος αν και ήταν πλήρης δεν μπόρεσε να νικήσει τον… μισό Ολυμπιακό! Έτσι είναι τα πράγματα.

Α, και επειδή ετέθη και θέμα πως το βόλλεϋ… ζηλεύει το ποδόσφαιρο, με δεδομένο ότι η φάση του Στιβαχτή ήταν καθαρή, μάλλον μιλάμε για τις συνεχείς μουρμούρες όταν ο Ολυμπιακός κερδίζει.

Τα ίδια και στο βόλλεϋ, τα ίδια και στο ποδόσφαιρο κι ας έιναι ο Ολυμπιακός πόσους πόντους μπροστά από τους υπόλοιπους!

Το ‘χουμε ξαναδεί το έργο και θα το ξαναδούμε!!!

Και να μην ξεχάσουμε κάτι βασικό! Άλλοι προτιμούν να “την κάνουν” με την πρώτη ευκαιρία για να γίνουν ήρωες στα μάτια μερικών. Ευκολάκι στις μέρες μας.

Το δύσκολο είναι άλλο. Δύσκολο είναι κάποιοι να βγαίνουν μπροστά στα δύσκολα, να παίρνουν την διοίκηση του Ερασιτέχνη και να φτάνουν ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ τις ομάδες του να κάνουν πρωταθλητισμό και να πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη… Δεν χρειάζονται και παραπάνω συστάσεις. Το ‘χουμε ξαναπεί ότι τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, τον Πρόεδρο, τους διοικούντες, τα μέλη και τον κόσμο που βάζει πάντα πλάτη δίχως να… μπουκάρει μέσα και να πηγαίνει να μιλάει στους διαιτητές λες και είχαν κάνει μαζί στο στρατό, με επαγγελματική οργάνωση και παροχές στους παίκτες του, θα το ζήλευαν πάρα πολύ… Πάρα μα πάρα πολύ…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button