ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μάθε να χάνεις ρε Ζέλικο!

obradovicΤελείωσε και το Φ4, το πήρε η ΤΣΣΚΑ του Μίλος  και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η σεζόν της Ευρωλίγκα με τα …εκατομμύρια να συγκρούονται και η Ρώσικη Αρκούδα, απόντος του Θρύλου να υψώνει στο Βερολίνο την κούπα, απέναντι στην Φενέρ του Ομπράντοβιτς, που για ακόμα μία φορά έδειξε ότι δεν ξέρει να χάνει..

Η αντίδραση του Σέρβου ήταν απαράδεκτη μετά τον τελικό.  Πάει και μιλάει στα Σέρβικα στον Ιτούδη, τον δικό του άνθρωπο, προφανώς του διαμαρτύρεται για τη διαιτησία λες και έφταιγε εκείνος. Για γέλια δηλαδή. Ας  διαμαρτυρόταν μετά για τη διαιτησία του τελικού και ας πήγαινε να δώσει συγχαρητήρια στον αντίπαλο του που είναι κάτι παραπάνω απο ένας συνεργάτης

Οχι να έχει γίνει πιο μελιτζανί από ποτέ. Εκτός και αν φοβάται για τη θέση του ο Ζέλικο μετά τον πάταγο που υπέστη ο “Ντούντα” με την ΕΦΕΣ . Φανταστείτε να το πάρει κανας άλλος το Πρωτάθλημα στην Τουρκία.

Αλλά τόσα χρόνια είχε μάθει αλλιώς .Κάτι νον κολ ,κάτι ανάποδα σφυρίγματα,σπρωξιματάκια και σπρωξιματάρες, έ πως να μην τον πειράζει ακόμα και να χάσει από ένα δικό του άνθρωπο.

Είναι πασιφανές ότι ο Ομπράντοβιτς απέτυχε. Δεύτερη χρονιά-δεύτερη αποτυχία. Και αν ήταν άλλος στη θέση του σαφέστατα και θα άκουγε περισσότερα. Ωστόσο, γύρω από τον “Γκαστόνε” πάντα υπήρχε ένα πέπλο προστασίας. Ετσι είναι ..

ΥΓ1: Τον Ιτούδη δεν τον θεωρώ,ακόμα, μεγάλο προπονητή, αλλά ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε μετά τον τελικό και οι δηλώσεις του ένα 24ωρο μετά, δείχνουν ένα άνθρωπο που βαδίζει σε σωστά πλαίσια.

ΥΓ2:Μην περιμένετε, σε πρώτη φάση τον Μπουρούση στην Ελλάδα.

ΥΓ3: Ο Ολυμπιακός ήταν εκτός, αλλά πολλοί “αντιπρόσωποι” του απο τα παλιά ήταν στο Βερολίνο.

ΥΓ4: Μόνο ο Θρύλος κάνει ανατροπές και τις τελειώνει…

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button