ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Λύγισε” Κομίνη και ΠΑΟΚ

Ενας Ολυμπιακός -ψυχωμένος με μαγκιά -δύναμη και Καρδιά ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ λύγισε όχι μόνο τον ΠΑΟΚ ,χάρις στο γκολ του Ενγκελς ,αλλά και την τραγική διαιτησία  του Κομίνη  που “‘έσπρωχνε” την ομάδα  του Λουτσέσκου με καθε τρόπο.. Εκπληκτικός ο Σισέ ,σταθερός ο Ενγκελς, βράχοι Οτζίτζα και Ρομαό…

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να μπαίνει αρκετά ζωηρός στο παιχνίδι με τη διάθεση να πιέσει ψηλά και να βάλει ένα γρήγορο γκολ. Κάτι όμως που δεν το κατάφερε  στο πρώτο 20λεπτο  του αγώνα, παρά το γεγονός ότι είχε περισσότερη ώρα κατοχή μπάλας  και οι επιθέσεις του ήταν κυρίως από  δεξιά με κύριους εκφραστές τους Ομάρ και Πάρντο, αλλά ο Ρέι  δεν είχε την παραμικρή  ενόχληση.

Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ που είχε το νου να βγει σε γρήγορες αντεπιθέσεις με τους γρήγορους Βιειρίνια-Μακ και Ελ Καντουρί, απείλησε στο 15,με τον Πρίγιοβιτς από κοντά ύστερα από σέντρα του Μάτος και τη μπάλα από το σουτ του Σέρβου να βγαίνει άουτ.

Δεύτερη  λιγότερη κλασική ευκαιρία  ήρθε στο 18, με τον Μακ  που υποδέχτηκε τη μπάλα από την συνεργασία Μάτος –Καντουρί, αλλά το σουτ του Σλοβάκου μπλόκαρε  εύκολα ο Προτό.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ …ΞΥΡΑΦΙ

Η πρώτη καλή ευκαιρία καταγράφηκε για τον Ολυμπιακό στο 28. Ο Οτζίτζα έβγαλε σέντρα από τα δεξιά  ο Ενχελς έστρωσε για τον Σισέ, αλλά το σουτ που έκανε  ο Σενεγαλέζος έφυγε ψηλά άουτ.

Ο Ολυμπιακός άρχισε να κάνει παιχνίδι από τα  αριστερά με κύριο εκφραστή τον Κούτρη που έβγαινε σε ρόλο εξτρέμ από τα αριστερά και στο 35, ο Μακ τον πρόλαβε πριν γίνει επικίνδυνος, αλλά στο 37  ,από σέντρα-ξυράφι του Πάρντο ,για εκατοστά ο Ανδρούτσος δεν πρόλαβε τον Ρέι που μπλόκαρε τη μπάλα.

Ενγκελς και ..1-0

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ  για τον Ολυμπιακό.  Στο 51, από φάουλ του Φορτούνη, ο Οτζίτζα βρέθηκε μέσα στην περιοχή και αριστερά  γέμισε, ο Ρομαό έπιασε  την κεφαλιά, ο Ζαμπράνο έδιωξε  αλλά η μπάλα χτύπησε στον Ενγκελς που με το γόνατο έκανε  το 1-0.

Το γκολ έδωσε φτερά στον  Ολυμπιακό που στο 56 ,απείλησε εκ νέου με  το κόρνερ του Φορτούνη και τη μπάλα να φτάνει στον Σισέ που ..χάιδεψε τη μπάλα προς το τέρμα αλλά αυτή έφυγε άουτ.

Κομίνης για …κλάματα

Κάπου εκεί ανέλαβε   δράση ο Κομίνης.  Ο ρέφερι εκ Θεσπρωτίας αφού άφησε τον Μάτος  μέσα στο παιχνίδι ενώ έπρεπε να έχει αποβληθεί σε δύο περιπτώσεις  τουλάχιστον,  «έσπρωχνε» τον ΠΑΟΚ μέσα στην περιοχή  με φάουλ  την ώρα που  στον Ολυμπιακό οι παίκτες του έπρεπε να βγάλουν αίμα  και αν, για να πάρουν ένα φάουλ.  Κάπως έτσι, οι Θεσσαλονικείς έπαιρναν μέτρα και «έκλειναν» τον Ολυμπιακό που προσπαθούσε να κρατήσει το 1-0 με  ένα εκπληκτικό Σισέ  που κέρδιζε όλες τις μάχες και στο 86 έσωσε τον Ολυμπιακό ,όταν  από τη σέντρα του Σακχόφ  με τον Πρίγιοβιτς να βγάζει για τον Μάτος που έκανε προβολή ,αλλά ο Σενεγαλέζος κράτησε το 1-0 πάνω στη γραμμή.

 

Ολυμπιακός: Προτό –Ομάρ-Κούτρης-Σισέ-Ενγκελς-Ρομαό-Οτζίτζα-Πάρντο-Ανδρούτσος(68 Μάριν)-Φορτούνης(85 Ζντιέλαρ) –Καρίμ(88 Τζούρτζεβιτς)

ΠΑΟΚ : Ρέι-Βαρέλα-Ζαμπράνο-Λέοβατς(78 Μπίσεσβαρ)-Μάτος-Ελ Καντούρι-Μαουρίτσιο(61 Σακχόφ)-Τσίμιροτ-Μακ(69 Κάμπος)-Βιειρίνια-Πριγιοβιτς

Σχετικά Άρθρα

Back to top button