ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λεμονής: “Το απόλυτο ντέρμπι”

O Tάκης Λεμονής μίλησε στην κάμερα  της Nova για το επερχόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό, χαρακτηρίζοντας το ως το απόλυτο ντέρμπι της Ελλάδας..

Αναλυτικά, ο προπονητής του Ολυμπιακού, μίλησε στη Nova, για:

-το ντέρμπι του Σαββάτου:

«Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό σαν αντίπαλο και χαιρόμαστε και ευχαριστιόμαστε τις νίκες μας όταν είναι δυνατός. Το ελληνικό πρωτάθλημα και το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζονται έναν δυνατό Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που έχει αρκετά καλή δομή στο παιχνίδι της. Και στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι. Είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Όμως το κυριότερο είναι ότι είναι ένα ντέρμπι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Είναι το απόλυτο ντέρμπι στην Ελλάδα. Ανεξαρτήτου κατάστασης των δύο ομάδων. Είναι ξεκάθαρο εάν δεις την ιστορία επικρατεί αυτή η κατάσταση. Ανεξαρτήτου κατάστασης των δύο ομάδων το ντέρμπι είναι ντέρμπι. Οι δύο φανέλες θα πρέπει να μονομαχήσουν σκληρά για τη νίκη. Θα είναι εγκληματικό να πούμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει καλή ομάδα. Έχει πολύ καλούς παίκτες, καλό σύνολο και καλό προπονητή. Ειλικρινά το λέω. Δε το λέω για να πω ότι πάμε σε ένα δύσκολο ματς. Μη περιμένετε ότι θα πάμε κάπου και θα περάσουμε ένα εύκολο απόγευμα. Μας περιμένει μια πολύ δύσκολη δουλειά».

-τον Κώστα Φορτούνη:

«Ο Κώστας οφείλει να συνεχίσει ν’ ακολουθεί την πορεία που άρχισε στο ματς με τον Πανιώνιο. Μίλησε αρκετός κόσμος γι’ αυτόν. Νομίζω ήρθε η ώρα του Κώστα να μιλήσει».

-τους Μποτία και Εμενίκε:

«Ο πρώτος θα είναι διαθέσιμος, ο δεύτερος είναι ένας παίκτης που θέλουμε πολύ να μας βοηθήσει».

-τον στόχο που έχει βάλει:

«Έχουμε βάλει έναν στόχο για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Να είμαστε στην κορυφή. Το είχα πει και πριν τα παιχνίδια με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ στους παίκτες μου».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button