ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λίστα με Προτό, Ένγκελς, Τζούρτζεβιτς

Την ευρωπαϊκή του λίστα για τις ανάγκες των αναμετρήσεων του Champions League παρέδωσε στην UEFA ο Ολυμπιακός στην οποία συγκαταλέγονται τα ονόματα των τριών τελευτάιων χρονικά του αποκτημάτων, όπως και του Παναγιώτη Ταχτσίδη. Εκτός οι Ανσαριφάρντ-Μίλιτς.

 

Τα ονόματα των παικτών που συμπεριλαμβάνονται στην λίστα που αφορά τα προσεχή του παιχνίδια στη φάση των ομίλων του Champions League παρέδωσε στην UEFA ο Ολυμπιακός.

Εντός της σχετικής λίστας ξεχωρίζουν τα ονόματα των τριών τελευταίων του χρονικά αποκτημάτων, των Σίλβιο Προτό, Μπιόρν Ένγκελς , Ούρος Τζούρτζεβιτς, όπως επίσης και του Παναγιώτη Ταχτσίδη, ο οποίςο είχε «κοπεί»από τα παιχνίδια των πλέι – οφ με την Ριέκα λόγω τραυματισμού.

Αντίθετα, στην λίστα απουσιασουν τα ονόματα των Καρίμ Ανσαριφάντ και Χρβόγιε Μίλιτς

Αναλυτικά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών τους οποίους η ΠΑΕ Ολυμπιακός δήλωσε στην UEFA, για την φάση των ομίλων του Champions League.

ΛΙΣΤΑ Α

Μπεν, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σεμπά, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Ταχτσίδης, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ

ΛΙΣΤΑ Β

Ανδρούτσος, Νικολάου, Σκαφίδας

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button