ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάσπη… ευρωπαϊκών προδιαγραφών

laspes

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Δευτέρας δεν πήρε μόνο μία σπουδαία νίκη στα Γιάννενα αλλά κατάφερε να φύγει αλώβητος και χωρίς τραυματισμούς από το γήπεδο – βούρκο των Ζωσιμάδων.

Μόνο τιμητική δεν είναι αυτή η εικόνα για την Ελλάδα και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το γήπεδο των Ζωσιμάδων, που μάλιστα πριν λίγους μήνες είχε φιλοξενήσει και αγώνα για το Europa League, είχε μετατραπεί σε πολλά σημεία του σε βούρκο γεγονός που όχι μόνο δυσκόλεψε το έργο των 22 ποδοσφαιριστών, αλλά έκρυβε και πολλές παγίδες που μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς.

Ο Ολυμπιακός στάθηκε όρθιος στον βούρκο των Ζωσιμάδων και κατάφερε να πάρει ένα μεγάλο διπλό και να μην χάσει κανέναν από τους ποδοσφαιριστές του.

Οι φορές που οι παίκτες των πρωταθλητών γλίστρησαν ήταν πάρα πολλές με πιο χαρακτηριστική εκείνη του Ρέτσου, που ενώ πήγε να κοντρολάρει την μπάλα γλίστρησε και έπεσε πολύ άτσαλα στις λάσπες και στην ίδια φάση, στην προσπάθειά του να κυνηγήσει τον αντίπαλό του ξανάπεσε. Επίσης, παραλίγο να κοστίσει στον Ολυμπιακό, όταν σε μία πάσα “ρουτίνας” του Φιγκέιρας προς τον Μποτία η μπάλα αναπήδησε και βρήκε στο καλάμι του δεξιού οπισθοφύλακα των ερυθρολεύκων και κατέληξε σε παίκτη του ΠΑΣ.

Κοντρόλ, σουτ και γενικά οτιδήποτε μπορούσε να συμβάλλει στο να γίνει ένα καλύτερο παιχνίδι είχε πάει περίπατο από τα πρώτα λεπτά.

Όπως είπαμε και στην αρχή, είναι κρίμα να βλέπουμε τέτοιες εικόνες στους αγωνιστικούς χώρους των ελληνικών γηπέδων που συν τοις άλλοις βάζουν σε κίνδυνο και την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button