ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κ. Καραταϊδης στο Redaroume.gr: “Χρειάζεται κατάθεση ψυχής για γίνει το χόμπι επάγγελμα”

%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b7%cf%82-600x330

Ο μεγάλος Κυριάκος Καραταϊδης, ο πρώτος σε εμφανίσεις στην ομάδα του Ολυμπιακού και σχολάρχης στις σχολές του Μενιδίου, μίλησε στην κάμερα του Redaroume.gr και τον Στέφανο Κορακιανίτη για τους στόχους του σεμιναρίου και τις ελπίδες από τα νέα παιδιά.

“Είναι η πρώτη χρονιά που ήρθα σε αυτό το σεμινάριο και έμεινα εντυπωσιασμένος από την απίστευτη οργάνωση που υπάρχει! Είναι πάρα πολύ σημαντική αυτή η συνεργασία του Ολυμπιακού με τις σχολές του και πιστεύω πως σύντομα θα αποδόσει καρπούς. Δεν υπάρχει καλύτερη αρχή από αυτά τα ετήσια ραντεβού για το ήδη γιγαντωμένο δίκτυο των Σχολών του Ολυμπιακού” τόνισε ο θρυλικός αρχηγός του Ολυμπιακού και εξακολούθησε:

Υπάρχουν πολλές διαφορές από το πως ξεκινούσαν τα παιδιά στην εποχή μας σε σχέση με το σήμερα. Παλιά μιλούσαμε για τη “σχολή της αλάνας”. Το ταλέντο έβρισκε το δρόμο μόνο του. Τα παιδιά σήμερα είναι πολύ προνομιούχα. Παιδάκια 5 χρονών βρίσκονται υπό την αιγίδα άψογα καταρτισμένων προπονητών και πολύ καλύτερες συνθήκες να αποδώσουν. Βέβαια δεν είναι εύκολος ούτε αυτός ο δρόμος της επιτυχίας, διότι για να γίνει το χόμπι – επάγγελμα χρειάζεται κατάθεση ψυχής.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Κυριάκου Καραταϊδη και την επική απάντηση στο αν βλέποντας τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού σήμερα ζηλεύει που δεν αγωνίζεται:

Σχετικά Άρθρα

Back to top button