Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Κύριε Τσίπρα πως πολεμάτε την παράγκα;»

12341132_10153772550229407_2433513909518939063_n

Εύστοχο και ρητορικό ερώτημα στον πρωθυπουργό Αντώνη Τσίπρα έθεσε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς μέσω των social media.

 

Λυσσαλέο πόλεμο από κάθε φύσης Μέσο δέχεται σε καθημερινή βάση ο Ολυμπιακός!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μέσω του αρμόδιου Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή βάλλονται από παντού τη στιγμή, όπου στήνεται γύρω τους ένα απίστευτο παρασκήνιο…

Mοιραία, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς αναρωτιέται μέσω των social media πώς είναι δυνατόν να πολεμάει η Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα την λεγόμενη «παράγκα». Κι όλα αυτά σε μία χρονική περίοδο όπου ο Σταύρος Κοντονής φέρεται να συνεργάζεται με έναν άνθρωπο, που έχει στήσει μία πλεκτάνη όπως ο Θωμάς Μητρόπουλος  και να μην συμβαίνει το παραμικρό.

Αναλυτικά το μήνυμα που ανε΄βασε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπαικός Κώστας Καραπαπάς.

«Κύριε Τσίπρα, πρωθυπουργέ της Ελλάδος μας μπέρδεψες με αυτά που είπες στο Συνέδριο για τον πόλεμο της κυβέρνησής σου στην “Παράγκα”. Ως γνωστόν “Παράγκα” είναι το σύστημα που έστησε ο Θωμάς για να κάνει τις δουλίτσες του και τη λέζα την έτρωγε ΑΔΙΚΩΣ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Πως γίνεται λοιπόν να πολεμάτε την “Παράγκα” όταν ο Κοντονής συνεργάζεται απόλυτα με το Θωμά και την παρέα του»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button