ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κόντρα στην Βουλιαγμένη για την πρωτιά

Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις επιστρέφει η ομάδα Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν τη Βουλιαγμένη, στο κολυμβητήριο του Λαιμού, το Σάββατο στις 16:00, στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης της Β΄αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

Ο Χάρης Παυλίδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και οι ερυθρόλευκες ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη αποτελούν οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Κίσα Γκόφερς, Μόνικα Έγκενς, Σταυρούλα Δουρέκα, Δήμητρα Παπαναστασίου, Ελένη Κανετίδου, Χάνα Μπάκλινγκ.

Ο δεύτερος αγώνας μεταξύ των δυο ομάδων είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 19/1 στο Παπαστράτειο. Η ομάδα που θα πετύχει 2 νίκες θα μπει στη Γ΄ Φάση, στον όμιλο για τις θέσεις 1-4, με 6 βαθμούς ενώ η άλλη ομάδα θα συνεχίσει με 3 βαθμούς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button