ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κόκκινο άσπρο παντού πανικός, Περαίας Θρίαμβος Ολυμπιακός

Λίγες ώρες έχουν απομείνει, φίλοι αναγνώστες, για να αποχαιρετήσουμε το 2017. Μία, κατά γενική ομολογία, κατακκόκινη χρονιά σε όλα τα τμήματα ανεξαιρέτως, η οποία μας γέμισε στιγμές υπερηφάνειας, χαράς, συγκίνησης, ευτυχίας και πάνω από όλα Ολυμπιακής δόξας. Σε λίγες ώρες θα ανοίξουμε την αγκαλιά μας για το νέο έτος, το 2018 με ευχή να έχουμε πάνω από όλα υγεία, γιατί μόνο με αυτή μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, δύναμη και φυσικά στα του Ολυμπιακού μας, να “βαφτούν” πάλι όλα κόκκινα και άσπρα και ριγέ.

Η χρονιά που φεύγει μας δίδαξε πάρα πολλά. Και ιδιαίτερα από τον Σεπτέμβριο που ξεκίνησε η νέα σεζόν. Αν όμως πάρουμε τα πράγματα από την αρχή έχουμε να δούμε ακόμα περισσότερα. Εν αρχή… ήσαν οι τίτλοι. Αριθμήσατε μαζί: Πρωτάθλημα Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, πρωτάθλημα στο βόλεϊ γυναικών, πρωτάθλημα στο πόλο ανδρών, πρωτάθλημα στο πόλο γυναικών, πρωτάθλημα στο μπάσκετ γυναικών, Κύπελλο στο βόλεϊ ανδρών, κύπελλο στο βόλεϊ γυναικών, κύπελλο στο πόλο γυναικών, κύπελλο στο μπάσκετ γυναικών, λιγκ καπ στο βόλεϊ ανδρών. Και φυσικά συμμετοχές σε τελικούς Ευρωλίγκα, LEN Champions Cup για τα κορίτσια του πόλο και CEV Challenge Cup.

Πως να μην είναι μία περήφανη σεζόν για κάθε Ολυμπιακό αυτή που φεύγει και πως να μην έχουν ήδη δημιουργηθεί υψηλές προσδοκίες για αυτή που έρχεται.

Ευχή όλων μας λοιπόν για την αγαπημένη μας ομάδα είναι να συνεχίζει πάντα μπροστά, με επιτυχίες, πολλές κατακτήσεις τροπαίων και να μας γεμίζει υπερηφάνεια.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΡΥΛΕ ΜΑΣ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button