ΔΙΑΦΟΡΑΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Κόκκινη» και η Εθνική Κανόε Καγιάκ

Στην κλήση τεσσάρων αθλητριών του Ολυμπιακού προχώρησε η Ομοσπονδία του αθλήματος.

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί με διαφορά τον κορυφαίο «αιμοδότη» όλων των Εθνικών ομάδων, κάθε ηλικίας, αλλά και όλων των αθλημάτων επιβεβαιώθηκε και στο σπορ του Κανόε Καγιάκ

Το τμήμα των «ερυθρόλευκων» ξεχώρισε για τις εξαιρετικές εμφανίσεις που παρουσίασε όλο το έτος στις επίσημες διοργανώσεις με αποτέλεσμα ο Ομοσπονδιακός προπονητής να δείξει το ενδιαφέρον του για, τέσσερις αθλήτριες του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τις Μποτέτσι Ισαβέλλα, Φρακούλη Νικόλ, Βιώνη Ιωάννα, Λαγάκου Ναταλία.

Οι εν λόγω αθλήτριες ξεχώρισαν με τις διακρίσεις τους κατακτώντας πρωταθλήματα Ελλάδος στις κατηγορίες τους.

Επιπλέον την αποστολή θα στελεχώσουν η Γιαννούλη Γιώτα, Χατζής Δημήτρης, Δημητρακόπουλος Θανάσης, Μουρβλιάνη Ναταλία, Καραπαναγιώτιδης Άκης

Το κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά το Σαββατοκύριακο, 18-19 Νοεμβρίου.

Η αποστολή θα συνοδεύεται από την προπονήτρια του τμήματος Βάλια Κορμού η οποία δήλωσε  τα εξής: «Είμαστε η κορυφαία ομάδα, οργανωμένη και επιτελικά σχεδιασμένη για μεγάλα γεγονότα όπως αρμόζει στον Ολυμπιακό μας. Η Εθνική Ομάδα αποτελεί όνειρο για τον κάθε αθλητή. Εύχομαι στα παιδιά να προσφέρουν τον καλύτερο τους εαυτό και να θέσουν τις βάσεις για μεγαλύτερους αθλητικούς αγώνες με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ειναι μεγάλη ικανοποίηση και υπερηφάνεια να εχω τόσους αθλητές /τριεςστην Εθνική Ομάδα.

Ο Εφορος του Τμήματος Τάσος Βουγίδης τόνισε από τη πλευρά της: «Συγχαρητήρια στους αθλητές μας και στην προπονήτρια μας για το σπουδαίο έργο της, τους εύχομαι καλό ξεκίνημα στη νέα τους αθλητική ιδιότητα ως μέλη της Εθνικής ομάδας».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button