ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυρίαρχος των αιθέρων ο Μπιρτς!

Εκπληκτική απόδοση και 15 πόντοι από τον διεθνή Καναδό σέντερ του Ολυμπιακού που διαδραμάτισε τα μέγιστα για τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Ρεθύμνου με 65-70.

 

Το γεγονός ότι ο Κεμ Μπιρτς αποτελεί τον MVP  της φετινής σεζόν για τον Ολυμπιακό, ήρθε να επιβεβαιώσει ο διεθνής Καναδός σέντερ στην νικηφόρα αναμέτρηση με το Ρέθυμνο.

Ο 24χρονος σέντερ πείσμωσε μετά τις έντονες παρατηρήσεις που δέχθηκε από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης και πρόσθεσε ακόμη μία αυτοκρατορική και πειστική εμφάνιση στο «παλμαρέ» του!

Με 15 πόντους,  7 ριμπάουντ, σε 20:51 λεπτά συμμετοχής αλλά και τρομερή διάθεση για προσφορα, ο Μπιρτς ήταν με διαφορά ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας και είχε καταλυτική συμβολή, στο να αποδράσει ο Θρύλος από την έδρα του Ρεθύμνου με 65-70. Όπως φυσικά και να πετύχει ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου!

Στον δρόμο προς την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενο πρωταθλήματος.

Έχει τεράστια ανάγκη ο Ολυμπιακός τον καλό Μπιρτς, όπως φυσικά και όλους τους παίκτες του σε αυτό το αγωνιστικό «μαραθώνιο» που θα κληθεί να διανύσει τους δύο επόμενους μήνες σε Α1 κι Ευρωλίγκα.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button