ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Κρατάει» Αθηναίου ο Κατσικάρης

athinaiou_ellada

Τον διεθνή γκαρντ του Ολυμπιακού θα εμπιστευθεί όπως όλα δείχνουν ο ομοσπονδιακός τεχνικός για τις ανάγκες του επερχόμενου Προολυμπιακού τουρνουά του Τορίνο.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Τη στιγμή, όπου πλέον μετράμε αντίστροφα για τηνέναρξη του καθορισιτκού Προολυμπιακού τουρνουλα (σ.σ. διεξάγεται το διάστημα 4-9 Ιουλίου)  η Εθνική ομάδα ετοιμάζεται αν μπει στην τελική μάχη, που θα κρίνει το εισιτήριο της πρόκρισης για την Ολυμπιάδα του Ρίο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ήδη σημαντικές απώλειες, αφού νοκ άουτ έχουν τεθεί λόγω τραυματισμού οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου και Κώστας Σλούκας

Με αφορμή τα συμπεράσματα που έχει εξάγει ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φώτης Κατσικάρης σε αυτά τα τρία φιλικά που έδωσε η γαλανόλευκη» κόντρα σε Τουρκία και Σερβία αποφάσισε να «κόψει» τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Γεγονός, το οποίο αυτόματα σημαίνει ότι ο Γιάννης Αθηναίου θα βρίσκεται -εκτός απροόπτου- στη δωδεκάδα. Με το σκεπτικό ότι ο τελετυαίος που ενδε΄χεται να αποχωρήσει θα είναι στην φροντ λαίν

Ο εκλέκτορας τη; Εθνικής ομάδας θεώρησε σκόπιμο ότι ο 20χρονος γκαρντ δεν είναι ακόμη έτοιμος για να ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις του τουρνουά, ενώ είχε χάσει τις τελευταίες ημέρες προετοιμασίας, λόγω γαστρεντερίτιδας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button