ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κράξτε τώρα που μπορείτε γιατί μετά..Κωλοτούμπες

Η ήττα με 4-0 από την Γκενκ σαφέστατα και αποτελεί ένα σημαντικότατο καμπανάκι  για την ομάδα του Ολυμπιακού ,εν όψει  της συνέχειας. Yπάρχουν όμως και πράγματα που πρέπει να δούμε και να τονίσουμε.

Πολύ σωστά το είπε ο Πέδρο Μαρτίνς. “Ο Ολυμπιακός δεν θέλω να χάνει ούτε στα φιλικά”. Κανείς μας δεν θέλει . Ομως ΟΛΟΙ μας θα πρέπει να καταλάβουμε ότι μία ποδοσφαιρική ομάδα δεν αποτελείται από κομπιουτερ αλλά ανθρώπους.  Μπαίνοντας στο fb  λίγο μετά το παιχνίδι η μίρλα ξεκίνησε. “Που πάμε” ,”μικραίνει η ομάδα” , “κάντε καμιά μεταγραφή”. Με λίγα λόγια η ΚΛΑΣΙΚΗ Ελληνική μαλακία. Γίνονται μεταγραφές..Γίγας ο Πρόεδρος και η διοίκηση..Υπάρχει καθυστέρηση; “Ελα μωρέ…Καβούρια έχει στην τσέπη του” Κερδίζει η ομάδα; Προπονηταράς ο Μαρτίνς παικταράδες ο Ολυμπιακός.Χάνει η ομάδα…Μίρλα και γκρίνια.

Πάμε στα τωρινά Ο Ολυμπιακός από τότε που πήγε Βέλγιο συνεχώς κάνει διπλές προπονήσεις . Eχετε  ιδέα τι σημαίνει αυτό; Οι πάίκτες είναι πιασμένοι,σχεδόν κουρασμένοι, όπως πρέπει να είναι αυτή τη στιγμή. Και τα φιλικά γίνονται για να φανούν τα όποια λάθη και οι αδυναμίες που είναι λογικό να υπάρχουν. Διανύοντας το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας και μιας και η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη για τα προκριματικά του Γιουρόπα, το πλάνο του Πορτογάλου προπονητή  είναι εκεί περίπου στις αρχές Αυγούστου οι παίκτες ουσιαστικά να “λυθούν”  για να είναι φρέσκιοι εν όψει της έναρξης του Γιουρόπα.

Βλέπετε, η Γκενκ σε μία εβδομάδα ξεκινάει Πρωτάθλημα και Ευρώπη και πριν κάποιο καιρό ήταν ακριβώς  στα στάνταρ που είναι ο Ολυμπιακός τώρα Αρα, για όσους κάνουν απο τώρα κριτική ,ας κάνουν υπομονή, για όσους χαίρονται, με την ήττα καλά κάνουν …Για τους κωλοτούμπες που θα κάνουν την εμφάνιση τους σε λίγο καιρό τους προτείνω να μπούν στο you tube  να πάρουν ιδέες από τον Ιωάννη Μελισσανίδη.

ΥΓ: Δεν προσπαθούμε να ωραιοποιήσουμε την ήττα, αλλά να σας πουμε αλήθειες.Γιατί άλλο τι θέλει ο καθένας να βλέπει από την ομάδα του, αλλά τα παιχνίδια του Playstation και άλλο η δημιουργία ομάδας σε real time.

ΥΓ2 : Θα έρθουν και άλλες μεταγραφές..Μην μου αγχώνεστε.

ΥΓ3: Ολυμπιακ΄ςο στα εύκολα,Ολυμπιακάρα στα δύσκολα!!!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button