ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κούτρης : « Δεν κάναμε καλά την δουλειά μας»

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό  αφήνωντας τους ερυθρόλευκους απογοητευμένους από το τελικό αποτέλεσμα. Ο Λεονάρντο Κούτρης  σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παιχνίδι και τόνισε οτι ο Ολυμπιακός έχασε πολλές ευκαιρίες για να πάρει την νίκη.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια καινούρια ομάδα όπως εμείς, αλλά δεν θέλαμε αυτό το αποτέλεσμα. Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά πάλι έγινε το ίδιο, είχαμε πολλές ευκαιρίες και ο αντίπαλος με μια φάση μας έβαλε γκολ. Μετά πιέσαμε κάναμε ότι μπορούσαμε για να ισοφαρίσουμε το κάναμε, όμως είχαμε και τον παράγοντα τύχη απέναντί μας. Εμείς κάνουμε την δουλειά, έπρεπε να την κάνουμε καλύτερα και να πάρουμε τους τρεις πόντους».

Για το αν φοβήθηκαν τον Παναθηναϊκό: «Ξέραμε πως ο Παναθηναϊκός τρέχει πολύ στο γήπεδο, δεν τον φοβηθήκαμε. Θέλαμε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, κάναμε τις ευκαιρίες κι έγινε αυτό που γίνεται συχνά τον τελευταίο καιρό γκολ και κυνηγάμε».

Για το που κρίθηκε η αναμέτρηση: «Η τύχη έπαιξε ρόλο και οι ευκαιρίες που χάσαμε, αν κάναμε τις φάσεις γκολ θα ήταν πιο εύκολο το παιχνίδι. Κάποια στιγμή θα γυρίσει, δεν γίνεται με 20 τελικές να δεχόμαστε γκολ από μισή φάση του αντιπάλου. Μας αδικεί το αποτέλεσμα, ήμασταν καλύτεροι κι έπρεπε να πάρουμε τους τρεις πόντους, εμείς ευθυνόμαστε γι’ αυτό».

Για το αν ο Ολυμπιακός έμεινε πολύ πίσω πλέον στην διεκδίκηση του τίτλου: «Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα, εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Έχουμε την διακοπή, θα ξεκουραστούμε και να επιστρέψουμε στις νίκες».

Για την κλήση του στην Εθνική: «Ήταν ένα όνειρο, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, ευχαριστώ τον Θεό κι όσους με στηρίζουν. Είναι μεγάλη περηφάνια να εκπροσωπείς την χώρα σου. Θα τα δώσω όλα για την οικογένειά μου και για να βγάλω ασπροπρόσωπη την χώρα μου».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button