ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κούπα οι Παίδες!

1466434

Την πρώτη θέση στο «Θουκυδίδειο» τουρνουά κατέκτησαν οι Παίδες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Η υπερκούπωση σε όλα τα επίπεδα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση σε όλες τις ηικίες και τα αθλήματα για τον Ολυμπιακό!

Η ομάδα Παίδων επικράτησε στον τελικό της κατηγορίας που διεξήχθη στους Τράχωνες το Σάββατο με 5-4 στα πέναλτι (1-1 κ.α) του ΓΣ Πανιώνιος και μετά από το Πρωτάθλημα Super League Κ-15 έφτασε στην κορυφή και στη 2η διοργάνωση που συμμετείχε την περίοδο 2015-16.

Ο Πανιώνιος βρέθηκε πολύ νωρίς (9′) μπροστά στο σκορ αλλά ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 70′ και έστειλε τον αγώνα στα πέναλτι. Το γκολ για τον Ολυμπιακό σημείωσε ο Μπουλάρι ο οποίος εκμεταλλεύτηκε άριστα ασίστ του Ντρούγκα.

Στην διαδικασία των πέναλτι ο Ολυμπιακός ευστόχησε και στα 5 και πήρε την κούπα! Τα πέναλτι εκτέλεσαν οι: Ράμα, Μπουλάρι, Χρυσικός, Κωνσταντινίδης, Καλλιμούκος.

Η ομάδα μας σε όλο το τουρνουά αγωνίστηκε με παίκτες γεννημένους και το 2001 (Κ-15) αλλά και το 2002 (Κ-14) και είχε προπονητές τον κ. Νίκο Τοπολιάτη και τον κ. Γιώργο Παπακωστούλη. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν από την Κ-14 σ’ όλο τη χρονιά είναι οι: Σκάτζας, Καλατζής, Βουγιουκλάκης, Τσούμπας, Μιχαλόπουλος, Πολύδωρος, Ιακωβίδης, Καψιώτης, Παχατούρας, Τζανετής.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού στον τελικό: Σφύρλας, Κωνσταντινίδης, Δεγαϊτας, Τασιάς, Σκάτζας, Χρυσικός, Ράμα, Βοϊδονικόλας, Ντρούγκας, Φελάς, Μικρός/ Καλλιμούκος, Μπουλάρι, Ντάκα, Τσούμπας, Μιχαλόπουλος, Καλατζής, Βουγιουκλάκης.

Νίκος Τοπολιάτης (Προπονητής Κ-15): «α δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που είναι οι πρωταγωνιστές. Κάθε ημέρα αγωνίζονται και αποδεικνύουν ότι αξίζουν. Οι κούπες όμως δεν θα πρέπει να καθυσηχάζουν κανένα τους γιατί χρειάζεται καθημερινή δουλειά για να υπάρχει βελτίωση. Κάθε ημέρα πρέπει να μπαίνουν νέοι στόχοι. Είναι πολύ σημαντικό ότι στο γκρουπ είχαμε και παιδιά από την Κ-14 που έδειξαν πως μπορεί ν’ ανταποκριθούν άριστα στις απαιτήσεις του παιχνιδιού κόντρα σε μεγαλύτερους αντιπάλους. Δώσαμε πολύ χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά για να μπορέσουν να έχουν εμπειρίες από αγώνες πέρα από την προπόνηση. Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Παπακωστούλη για την άριστη συνεργασία που είχαμε σ’ όλη τη χρονιά. Δουλέψαμε από κοινού την ομάδα και δείξαμε ότι εκτός από την συνεργασία ανάμεσα στους παίκτες των δυο γκρουπ υπάρχει δημιουργική συνεργασία των μελών του προπονητικού τιμ με κοινό όραμα την εξέλιξη των παιδιών της Ακαδημίας μας».

Γιώργος Παπακωστουλης (Προπονητής Κ-14):
«Μπράβο στα παιδιά για την παρουσιά τους σ’ όλη την διάρκεια του τουρνουά. Είχαμε την ευκαιρία να φτιάξουμε μια ομάδα δυνατή και να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά και από την Κ-14 και από την Κ-15. Θέλαμε να δείξουμε πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες κάθε αγώνα και τα καταφέραμε. Είμαστε χαρούμενοι που φτάσαμε στην κορυφή. Θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο Τοπολιάτη για την άψογη συνεργασία που πιστεύω έδωσε πολλά στα παιδιά. Στο τέλος πήραμε αυτό που δικαιούμασταν».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button