ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κούπα για τη Σχολή Ένωση Ρέντη

the3

Την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο δεύτερο Academy Golden Cup πανηγύρισε η Σχολή Ένωση Ρέντη του Ολυμπιακού.

Την πρώτη θέση στο 2ο Academies Golden Cup, το οποίο διεξήχθη από τις 4-7/5 στη Θεσσαλονίκη, κατέκτησε η Σχολή Ένωση Ρέντη του Ολυμπιακού. Η ομάδα Pro Junior του Διαμαντή Αθανασίου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και πέτυχε 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, στους οποίους μάλιστα σκόραρε 65 γκολ και δέχθηκε μόλις 6.

Συγκεκριμένα, στην πορεία της προς την κούπα κέρδισε με 17-2 τον Μικρασιατικό Καισαριανής, με 20-1 την Σχολή Ατρόμητου Πλαγιάριου, με 9-1 τις Ελπίδες Χαλκιδικής, με 6-3 την ΧΑΝΘ και με 13-0 της Ελπίδες Τούμπας!

Μάλιστα, σκόραραν όλοι οι ποδοσφαιριστές της Σχολής Ρέντη. Το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα βρήκαν οι Τσουρούκης, Καραφωτιάς, Αρνίδης, Μυλοπτέρης Φ., Μυλοπτέρης Β, Μπιτζανάκης, Λεοντής, Παναριέλλος, Κούτσας, Ιορδανόπουλος, Μπακόπουλος, Πουλιανάκης. Ο Θόδωρος Μπιτζανάκης μάλιστα κατέκτησε το βραβείο του 1ου σκόρερ της κατηγορίας (2007-08).

Τα μέλη και οι ποδοσφαιριστές της Σχολής μάλιστα κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας επισκέφτηκαν το Πάρκο Αρπακτικών και Νυκτόβιων πτηνών στη Δράμα, ενώ άπαντες κέρδισαν τα εύσημα τόσο για την εντός όσο και για την εκτός γηπέδου συμπεριφορά τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button