ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κούπα για την Σχολή Καλιφόρνια!

california

Η Κ-16 του Ολυμπιακού κατέκτησε το σπουδαίο «Legends FC Classic Cup».

Ιστορία έγραψε η Σχολή του Ολυμπιακού που εδρεύει στην Καλιφόρνια κατακτώντας ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά που διεξάγεται στις ΗΠΑ. Η Κ-16 της Σχολής μας έφτασε στην κορυφή κερδίζοντας όλους τους αντιπάλους τους και δείχνοντας πως διαθέτει σπουδαίους ποδοσφαιριστές οι οποίοι εκπροσωπούν επάξια τον Ολυμπιακό στις ΗΠΑ.

Η ομάδα του Ολυμπιακού υπό τις οδηγίες του Γιάννη Φρουσιάκη κέρδισε με 2-1 την ομάδα «Legends FC Black», με 4-0 την ομάδα “Sporting San Diego”, με 4-2 τους “FC Los Angeles TFA” και με 2-1 την ομάδα “Legends FC Boys 2000”.

Ο επικεφαλής της Σχολής Κώστας Φρουσιάκης που έλαβε από τα παιδιά το καλύτερο δώρο για την εορτή του δήλωσε: “Μπράβο στα παιδιά. Μας κάνουν υπερήφανους. Έπαιξαν φανταστικό ποδόσφαιρο. Είναι σπουδαίο να εκπροσωπείς έναν τεράστιο σύλλογο στην Αμερική. Τα παιδιά αυτά είναι υπερήφανα όταν φορούν την φανέλα του Ολυμπιακού. Το μέλλον τους ανήκει”.

Το τεχνικό επιτελείο της Σχολής του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πρώην προπονητή της εθνικής Αγγλίας στο γυναικείο ποδόσφαιρο και μεγάλη μορφή στον χώρο, Brent Hills ο οποίος έδωσε το παρών στους αγώνες και συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την αγωνιστική του παρουσία!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button