Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κουλούρης και μετά … ανατροπή! (videos)

Για δεύτερο εφετινό ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο ο Ολυμπιακός έφτασε στη νίκη – ανατροπή με 2-1 , αφού το πρώτο μέρος τον είχ εβρει πίσω στο σκορ με γκολ του Ευθύμη Κουλούρη

Χαρακτήρα, καρδιά αλλά και εικόνα κορυφαίου συνόλου επέδειξε ο Ολυμπιακός στην αναμέτρησή του με τον Ατρόμητο, φτάνοντας σε μία ακίομη νίκη στο «καυτό] Ναό με 2-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν συνέχεια στην εξαιρετική τους πορεία στο δύτερο μισό του εφετινού πρωταθλήματος όπου μετρούν μία μόλις ήττα (σ.σ. αυτή από τον ΠΑΟΚ με 3-1 στην Τούμπα), οριστικοποιώντας την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, που δίνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League το προσεχές καλοκαίρι.

Χαρακτηρισιτκό στατιστικοίο στοιχείο για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, είναι ότι και οι δύο εφετινές νίκες επί του Ατρομήτου ήρθαν με πανομοιότυπο τρόπο.

Τί εννοούμε; Όχι μόνο απλά με ανατροπή (σ.σ. και μάλιστα με το ίδο σκορ, αφού ο Ολυμπιακός είχε επιβληθεί και στο Περιστέρι με 2-1) , αλλά με την ειδοποιό διαφορά ότι και στα δύο παιχνίδι η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι είχε κλείσιε το πρώο ημίχρονο προηγούμενο με 1-0 χάρη σε γκολ του πρώτου της σκόερερ Ευθύμη Κουλούρη.

Με τον Θρύλο να βγάζει αντίδραση και στα δύο δεύτερα ημίχρονα των συγκεκριένων αναμετρήσεων.
Στο Περιστέρι είχε φτάσει στην νίκη χάρη στα τέρματα των Μαντί Καμαρά (50’) και Γιάγκος Βούκοβιτς (93’), ενώ στο αποψινό ματς του Ναού, οι Πειραιώτες έφτασαν στην ανατροπή και τη νίκη με 2-1 χάρη στα τέρματα των Γκιγιέρμε Τόρες (50′) και Ανδρέα Μπουχαλάκη (75′) .

Τυχαίο, δεν νομίζουμε!

https://www.youtube.com/watch?v=uU9OmH1j98U

Σχετικά Άρθρα

Back to top button