ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κορυφαίος του Θρύλου ο Καρίμ!

Έπαιξε μόλις λίγα λεπτά στον πρώτο αγώνα του Καραϊσκάκη απέναντι στην Οσμάνλισπορ και δεν κατάφερε να κάνει αυτά που ήθελε. Σήμερα είδε τον προπονητή του να τον ρίχνει βασικό στην μάχη της Άγκυρας.

Δεν ήταν ακριβώς το ντεμπούτο που ονειρευόταν στο Καραϊσκάκη και για αυτό η μοίρα του επεφύλαξε μία δεύτερη ευκαιρία να κάνει ονειρεμένο “ενδεκαδάτο” αυτή τη φορά ντεμπούτο!

Στην Τουρκία ο Καρίμ δεν “μάσησε” ούτε λεπτό, αρπάζοντας την χρυσή ευκαιρία από τα μαλλιά!

Ο Ιρανός του Θρύλου ήταν με διαφορά ο κορυφαίος του γηπέδου αφού χάρισε επί της ουσίας την πρόκριση στον Ολυμπιακό κάνοντας το 1-0 στο 46ο λεπτό με δυνατή βολίδα ύστερα από κεφαλιά – πάσα του Μποτία, ενώ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο τέλος του αγώνα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ!

Κοινώς, άνοιξε το δρόμο για μια πανηγυρική πρόκριση νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, “γκρέμισε” την ψυχολογία των Τούρκων κόβοντάς τους τα πόδια με το γρήγορο γκολ, ενώ έδωσε και διαστάσεις θριάμβου στην ερυθρόλευκη νίκη!

Τι άλλο να ζητήσεις από τον Καρίμ που τρεις φορές ξεκίνησε φέτος βασικός (Άρη, Ατρόμητο και Οσμάνλισπορ) με τα ερυθρόλευκα και μετρά ήδη τρία γκολ με τα ερυθρόλευκα!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button