ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΚώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κοριτσάρες στην κορυφή της Ευρώπης! (Video)

Σαν σήμερα το 2014 η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού κατέκτησε το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της, το Len Trophy, επικρατώντας της Φιρέντσε επί ιταλικού εδάφους με 10-9.
Με την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου στην ιστορία της ομάδα ςπόλο γυναικών, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη χρονικά για τον Ολυμπιακό η σημερινή ημερομηνία!

Συγκεκριμένα, στις 5 Απριλίου του 2014 τα χρυσά κορίτσια του Θρύλο υπό την καθοδήγηση του Χάρη Παυλίδη ανάγκασαν ολόκληρη την Ευρώπη να υποκλιθεί στο μεγαλείο και την ποιότητά τους, θριαμβεύοντας μέσα στην Φλωρεντία της γηπεδούχου Φιρέντσε με 10-9 κατακτώντας πανάξια το Len Trophy!

Έπειτα από ένα ματς για γερά νεύρα, ο Ολυμπιακός έφτασε στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου χάρη σε ένα καταπληκτικό γκολ της ΑυστραλιανήςΜπρον Νοξ 23 δεύτερα πριν το τέλος του τελικού!

α οκτάλεπτα: 2-0, 3-4, 1-2, 3-3

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου, Ελ. Πλευρίτου, Σώρα, Μανωλιουδάκη 4, Αβραμίδου, Καλογεράκου, Μαργ. Πλευρίτου 2, Νιαρχάκου, Μπούικα 2, Βασιλακοπούλου, Νοξ 2, Σταματοπούλου.

Φιρέντσε (Αντρέα Σελαρόλι): Λάβι, Μότα 2, Φερίνι, Κολαιότσο, Σετόντσε, Λάπι, Μπαρτολίνι 4, Μάσι, Ρεπέτο 1, Ολίμπι, Τζιάκι 1, Κρέγκ 1.

 

Ας θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές εκείνου του αξέχαστου τελικού στο παρακάτω video

Σχετικά Άρθρα

Back to top button