ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Κοντά σε Αμπρόουζ ο Ολυμπιακός»

amprose

Μία ανάσα από την απόκτηση του Νιγηριανού στόπερ της Σέλτικ φέρονται να απέχουν οι πρωταθλητές Ελλάδας σύμφωνα με διεθνή Μέσα ενημέρωσης.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Την  καίρια κίνηση για την απόκτηση του Έφε Αμπρόουζ φέρετια να έχει ήδη κάνει ο Ολυμπιακός!

Αυτό, τουλάχιστον υποστηρίζουν ξένα μέσα ενημέρωσης, τα οποία θέλουν τους πρωταθλητές Ελλάδας να έχουν ήδη κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για τον ερχομό του Νιγηριανού στόεπρ της Σέλτυικ στο Λιμάνι!

Η  ιστοσελίδα «owngoalnigeria.com», σε αποκλειστικό της ρεπορτάζ θεωρεί ότι ο Νιγηριανός κεντιρκός αμυντικός των πρωταθλητών Σκωτίας  συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες να ντυθείστα «ερυθρόλευκα»:.

«Αποκλειστικό: Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στο να υπογράψει τον Έφε Άμπροουζ της Σέλτικ», είναι ο τίτλος και το ρεπορτάζ μεταξύ άλλων αναφέρει. «Η Σέλτικ είναι σε πάρα πολύ προχωρημένες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό από την Ελλάδα, προκειμένου να αποκτήσει τον Νιγηριανό διεθνή αμυντικό Έφε Άμπροουζ, που αγωνίζεται στη Σέλτικ από το 2013» αναφέρει αρχικό το εν λόγω ρεπορτάζ, για να προσθέσει:

«Φαίνεται πως ο παίκτης πηγαίνει στον Ολυμπιακό, λόγω της μεγάλης ταχύτητας με την οποία γίνονται οι συνομιλίες από την ελληνική ομάδα. Ο παίκτης θα πάει στον Ολυμπιακό δανεικός, πριν αποτελέσει κανονική μεταγραφή το επόμενο καλοκαίρι, αν και υπάρχουν πιθανότητες να πουληθεί κανονικά».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button