ΜΠΑΣΚΕΤ

Κοινωνική δράση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός (photos + video)

Την κοινή κοινωνική τους δράση συνεχίζουν με μεγάλη επιτυχία η ΚΑΕ Ολυμπιακός και η bwin αποδεικνύοντας πώς είναι κοντά στα παιδιά.

.

Το πρωί της Τρίτης παιδιά από την εταιρεία προστασίας σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή», παρέα με τους αθλητές του ΟΝΕ ΤΕΑΜ από το ΚΕΠΕΑ Ορίζοντες, παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση «Ιστορίες του παππού Αριστοφάνη»!

Άπαντες ενθουσιάστηκαν από την παράσταση ενώ τα χαμόγελα ήταν διάχυτα όταν οι ηθοποιοί κατέβηκαν από την σκηνή και φωτογραφήθηκαν μαζί με τα όλα τα παιδιά!

Η διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας της bwin Ελλάδας, Ιωάννα Μπερίου, τόνισε «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μαζί με την ΚΑΕ Ολυμπιακός μπορέσαμε να δώσουμε την ευκαιρία σε δύο ιδρύματα, την εταιρεία προστασίας σπαστικών «Πόρτα ανοιχτή» και το ΚΕΠΕΑ Ορίζοντες, να παρακολουθήσουν μια παράσταση με πολύ ωραία μηνύματα και αξίες για μικρούς και μεγάλους».

και συνέχισε υπογραμμίζοντας πώς «Ο πυλώνας “κοινωνία και παιδί” της bwin είναι στρατηγικός. Φροντίζουμε πάντα να κάνουμε δράσεις καινοτόμες με κεντρικό άξονα το παιδί. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους, με πολλά καινούργια πράγματα και νέες δράσεις bwin και παιδί μαζί».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button