ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κοινή προετοιμασία με την Προ Ρέκο

1570832

Προετοιμασία με αντίπαλο υψηλού επιπέδου.

Από το μεσημέρι της Τρίτης βρίσκεται στον Πειραιά η Ιταλική αποστολή της Προ Ρεκο για την κοινή προετοιμασία με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κοινές προπονήσεις αλλά και δυνατά φιλικά.

Η αντίπαλος δεν επιλέχθηκε τυχαία, είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό να προετοιμαστεί κατάλληλα εν όψη της έναρξης της φετινής αγωνιστικής. Θυμίζουμε ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας στην Ευρώπη ξεκινούν στις 30/11 στον Πειραιά με αντίπαλο την Ιταλική Μπρέσια. Ευκαιρία λοιπόν για τον Θεόδωρο Βλάχο να βγάλει τα συμπεράσματά του από δυνατά παιχνίδια.

Οι παίχτες της ιταλικής ομάδας μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό. Αναλυτικότερα οι δηλώσεις:

Βουγιαζίνοβιτς: «Πολύ δυνατή ομάδα, πολύ σοβαρό κλαμπ, ο Ολυμπιακός»

Ο προπονητής της Προ Ρέκο Βλάντιμιρ Βουγιαζίνοβιτς δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στον Πειραιά για την κοινή προετοιμασία με τον Ολυμπιακό. Θα κάνουμε προπονήσεις με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης που πέρσι έφτασε στον τελικό τουChampions League . Αυτή η προετοιμασία θα μας βοηθήσει στο μέγιστο βαθμό για την έναρξη των υποχρεώσεων μας στο Champions LeagueO Oλυμπιακός έχει πολύ δυνατή ομάδα, είναι πολύ σοβαρό κλαμπ και νομίζω ότι και για τους δυο μας είναι πολύ καλό να ξεκινάμε με αυτό τον τρόπο τη σεζόν».

Τεμπέστι: «Περιμένω τον Ολυμπιακό ακόμα καλύτερο από πέρσι»

Ο αρχηγός της Προ Ρέκο, Στέφανο Τεμπέστι δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είναι πολύ σημαντική για εμάς αυτή η κοινή προετοιμασία με μια από τις καλύτερες και πιο ισχυρές ομάδες της Ευρώπης. Όλοι είδαμε και την περσινή πορεία μέχρι τον τελικό στη Βουδαπέστη. Ακόμα είναι νωρίς για να έχουμε άποψη για τη φετινή χρονιά, αλλά μπορώ να πω ότι το ήδη πολύ καλό ρόστερ του Ολυμπιακού έχει ενισχυθεί με σημαντικές μεταγραφές όπως αυτές του Γιάνοβιτς, του Μπούσλιε και του Εσπανιόλ. Με βάση αυτές τις προσθήκες πάντως περιμένω τον Ολυμπιακό να πάει ακόμα καλύτερα από πέρσι».

Φιλίποβιτς: «Δεν μπορούσα να φανταστώ καλύτερο αντίπαλο για να προετοιμαστούμε»

Ο εκ των κορυφαίων πολιστών στον κόσμο, Φιλίπ Φιλίποβιτς δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς αυτή η προετοιμασία, πριν από την έναρξη του Champions League. Θα παίξουμε πολύ δυνατά ματς με τον Ολυμπιακό και είναι μια εξαιρετική αρχή.  Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο αντίπαλο για να προετοιμαστούμε από τον Ολυμπιακό, που αποτελεί σίγουρα ένα από τα φαβορί και για το φετινό Champions League»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button