ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Κληρώνει» για την ευρωπαϊκή λίστα

Μέσα στο επόμενο διήμερο ο Ολυμπιακός θα δηλώσει την λίστα για τις ανάγκες των αναμετρήσεων του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

 

Στους ρυθμούς των επερχόμενων πρώτων φετινών ευρωπαϊκών αναμετρήσεων κινούνται τα πάντα πλέον στον Ολυμπιακό.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας εντείνουν την προετοιμασία τους ενόψει των προσεχών κρίσιμων παιχνιδιών που θα κληθούν να δώσουν στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League (σ.σ. πιθανότατα απέναντι στην Παρτιζάν), με τον Μπέσνικ Χάσι να εξετάζει προσεκτικά όλες τις δυνατές επιλογές του, προσδοκώντας να παρουσιάσει μία όσο το δυνατόν πιο αξιόμαχη ομάδα.

Ο 45χρονος προπονητής κατά μεγάλο ποσοστό  έχει εξάγει τα όποια συμπεράσματά του σε αυτά τα φιλικά παιχνίδια, που έχουν δώσει οι «ερυθρόλευκοι» στο στάδιο της προετοιμασίας, τους, ωστόσο υπάρχουν κάποιες ακόμη περιπτώσεις παικτών, όπου μπαίνει ένας αστερίσκος δίπλα από το όνομά τους.

Το σίγουρο είναι ότι μετά το αυριανό φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου οι πρωταθλητές Ελλάδας θα πραγματοποιήσουν τα αποκαλυπτήρια τους ενώπιον του απαιτητικού κοινού τους, ο Μπέσνικ Χάσι θα κληθεί να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για τους παίκτες που θα κληθεί να «κόψει», αλλά και γι’ αυτούς που υπολογίζει βάσιμα ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων της προκριματικής φάσης του Champions League

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θεωρείται βέβαιο το «κόψιμο» των Ταρίκ Ελιουνούσι, Σάσα Ζντιέλαρ, , Αντρέ Μάρτινς,  Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν ούτε λεπτό στο αποχαιρετιστήριο φιλικό των «ερυθρόλευκων» επί βελγικού εδάφους κόντρα στην Λόκερεν.

Από εκεί κι έπειτα, πολλά θα εξαρτηθούν από την πορεία της υγείας των Αλμπέρτο Μποτία και Παναγιώτη Ταχτσίδη, δεδομένου ότι μετά τις αναμετρήσεις του τρίτου προκριματικού γύρου οι «ερυθρόλευκοι» θα ανακοινώσουν άλλη λίστα για την φάση των πλέι – οφ.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button