Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Κλείδωσε» η παραμονή του Ζοσέ Σα στον Ολυμπιακό!

Οριστικά παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι και στη νέα σεζόν ο Ζοσέ Σα μετά την επίτευξη συμφωνίας τόσο με την Πόρτο όσο και με τον 26χρονο γκολκίπερ, με τον οποίο είχε διαφανεί σημαντική διαφορά στις αρχικές επαφές. Διαφορά που καλύφθηκε, μετά και τις επαφές των ερυθρόλευκων με τον Ζόρζε Μέντες.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο ίδιος ο Ζοσέ Σα ουσιαστικά τελείωσε και τυπικά κάθε σενάριο που τον ήθελε να μην συνεχίζει στον Πειραιά. Μάλιστα, ήδη κάνει τα πλάνα του για τη νέα χρονιά.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος γκολκίπερ επικοινώνησε με συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό και τους ανακοίνωσε την οριστική συμφωνία με τον σύλλογο.

Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά αυτό που έχει διαρρεύσει είναι πως οι Πειραιώτες προσέφεραν 4ετές συμβόλαιο στον Σα με ετήσιες απολαβές κοντά στις 600.000 ευρώ και σημαντικά μπόνους για την είσοδο στους ομίλους του Champions League και το πρωτάθλημα.

Αυτό που είπε επιπλέον ο Σα είναι πως θα βρεθεί στην Ελλάδα στις 9 Ιουνίου, για να ξεκινήσει την επομένη (10/06) κανονικά προετοιμασία με τους ερυθρόλευκους (κάτι που μπορεί να αλλάξει μόνο εάν είναι στην αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας για τα τελικά του Nations League, με το όνομά του να είναι στην προεπιλογή).

O Σα, αλλά και ο μάνατζέρ του θεωρούσαν εξ αρχής ότι το καλύτερο για το μέλλον του διεθνούς Πορτογάλου γκολκίπερ θα ήταν να μείνει στον Ολυμπιακό. Να κάνει μία ανάλογα καλή ή και καλύτερη σεζόν και να καθιερωθεί στην 3άδα των πορτιέρο της εθνικής Πορτογαλίας. Και από εκεί και πέρα ό,τι ήθελε προκύψει.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Ολυμπιακός κλείνει ένα πολύ μεγάλο θέμα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Διατηρεί στο ρόστερ του τον βασικό του γκολκίπερ και έναν από τους βασικούς πυλώνες της άμυνάς του. Μάλιστα, εντός των ημερών θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι με τις υπόλοιπες δύο θέσεις στους τερματοφύλακες. Αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση δεύτερου, καθώς δύσκολα θα παραμείνει ο Λοντίγκιν, ενώ δεν αποκλείεται είτε να αποκτηθεί και ένας ακόμη για τρίτος, είτε να προωθηθούν οι Ταντούχοι Καραργύρης και Τζολάκης. Και με τον Χουτεσιώτη να πηγαίνει κατά πάσα πιθανότητα δανεικός σε κάποιον ελληνικό σύλλογο, για να πάρει παιχνίδια και να βελτιωθεί.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button