ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κλήση για τρεις

 

Στην Εθνική ομάδα κλήθηκαν οι τρεις διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού για τις ανάγκες των κρίσιμων αναμετρήσεων με Κύπρο και Γιβραλτάρ αντίστοιχα.

 

Έντονο ερυθρόλευκο» χρώμα θα έχει η Εθνική ομάδα και στις δύο προσεχείς κρίσιμες αναμετρήσεις με Κύπρο και Γιβραλτάρ για τις ανάγκες του όγδοου ομίλου της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ρωσίας το προσεχές καλοκαίρι.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε κάλεσε για τις ανάγκες των δύο προσεχών αναμετρήσεων με Κύπρο (7 Οκτωβρίου, ΓΣΠ Λευκωσίας, 21:45) και Γιβραλτάρ (10 Οκτωβρίου, «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τρεις παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τους Στέφανο Καπίνο, Κώστα Φορτούνη και Παναγιώτη Ταχτσίδη, ενώ στα πλάνα του Γερμανύ εκλέκτορα βρίσκεται επίσης και ο Δγιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος αγωνίζεται στην Βαγιαδολίδ με τη μορφή δανεισμού από τους «ερυθρόλευκους»

Αναλυτικά την αποστολή της «γαλανόλευκης» απαρτίζουν οι εξής παίκτες:

Καρνέζης, Καπίνο, Ανέστης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Παπαδόπουλος, Ρέτσος, Σταφυλίδης, Τοροσίδης, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Μανιάτης, Ζέκα, Τζιόλης, Κουρμπέλης, Φορτούνης, Δώνης, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Μήτρογλου, Διαμαντάκος, Γιαννιώτας, Μάνταλος.

Η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Ομάδας, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 3 Οκτωβρίου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button