ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Καυστική» ανακοίνωση των Βετεράνων του Θρύλου!

veterano

Απάντηση προς κάθε κατεύθυνση έστειλαν οι Βετεράνοι άσοι του Ολυμπιακού με ανακοίνωση, που εξέδωσαν την Παρασκευή (27/5).

Μια ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος των Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού απαντώντας σε δηλώσεις του αντιπροέδρου των βετεράνων του Ολυμπιακού Βολου, Θεοδωρίδη.

Αναλυτικά:

«Ο Σύνδεσμος Βετεράνων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς δεν πρόκειται να μπεί σε αντιπαραθέσεις και διάλογο με βετεράνους άλλων ομάδων αλλά οφείλουμε μια διευκρίνιση στον κόσμο του ΘΡΥΛΟΥ και τους φιλάθλους του Βόλου.

Διαβάσαμε με έκπληξη τις δηλώσεις του κ. Θεοδωρίδη, αντιπροέδρου των βετεράνων του Ολυμπιακού Βολου, σχετικά με την αναβολή του φιλικού των Βετεράνων των δυο ομάδων.

Οι δηλώσεις έγιναν στην ιστοσελίδα «sdna» που λειτουργεί με αποκλειστικό σκοπό να δυσφημεί καθημερινά τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τον Πρόεδρο του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αποδειξή αυτού, το γεγονός ότι ουδέποτε μας ζητήθηκε η γνώμη μας, απο αυτά τα βγδελύματα της «δημοσιογραφίας», για τα περιστατικά που καταγγέλλει ο κ. Θεοδωρίδης.

Εξηγήσαμε στους Βετεράνους του Ολυμπιακού Βόλου, με κάθε ευγένεια και επίσημη ανακοίνωση ότι οι Βετεράνοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με τα 645 (απο το 1978 μέχρι σήμερα) και πλέον φιλικά φιλανθρωπικού χαρακτήρα δεν μπορούν να εμφανιστούν στο Βόλο χωρίς να έχουν την ομάδα που παίζει σε όλα τα φιλικά και ακριβώς για να τιμήσουμε τον μέγα Συνετόπουλο θέλαμε να είναι στη σύνθεση της ομάδας μας τα υπέρλαμπρα αστέρια του παρελθόντος, όπως ο Προτασόφ, ο Γεωργάτος και πολλοί άλλοι που δεν θα μπορούσαν να δώσουν το «παρών».

Τους εξηγήσαμε ακόμα ότι επειδή η αποστολή θα επέστρεφε Αθήνα τη Δευτέρα (το φιλικό θα ήταν την Κυριακή) πολλοί δεν μπόρεσαν να πάρουν άδεια απο τις εργασίες τους και θα έπαιζαν μόνο άνθρωποι άνω των 60 ετών, γεγονός απαγορευτικό για την εποχή! Θυμίζουμε ότι το 2002 χάσαμε τον τεράστιο Μιχάλη Κρητικόπουλο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σε αγώνα Βετεράνων.

Είναι το λιγότερο ντροπή να μιλά για τη μνήμη του Συνετόπουλου κάποιος κύριος Θεοδωρίδης απο το Βόλο που με την στάση του δείχνει ότι μάλλον για άλλο σκοπό και λόγο ήθελε αυτό το παιχνίδι.

Εμείς, σαν Σύνδεσμος Βετεράνων τιμούμε τους Θρύλους του ποδοσφαίρου και σε δεκαετίες προσφοράς είναι η πρώτη φορά που κάποιος μας μπλέκει σε τέτοια παιχνίδια.

Εμείς σεβόμαστε αληθινά και ουσιαστικά τη μνήμη του Συνετόπουλου και θα γίνει στη μνήμη του όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση μας, αγώνας προς τιμήν του στο «Γ.Καραισκάκης». Σεβόμαστε επίσης τους πολίτες του Βόλου που είναι στην πλειοψηφία τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ και θέλουμε να τους χαρίσουμε μια γιορτή με τα μεγάλα ονόματα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας, τους ΘΡΥΛΟΥΣ του ποδοσφαίρου να παίζουν.

Και δίνουμε ως Βετεράνοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ένα σαφές μήνυμα στους «δημοσιογράφους»-όνειδος που ακόμα και με γελοίες αφορμές προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας:
Να σέβεστε τους γίγαντες…»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button