ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καταιγιστικοί οι Έφηβοι του Ολυμπιακού

Εντυπωσιακή η Κ-17 του Ολυμπιακού συνέτριψε τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλό της  στο πρωτάθλημα.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψαν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού τη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ τον οποίο και συνέτριψαν με 4-0 στο Ηράκλειο, και κατέκτησαν την πρώτη θέση  στον όμιλό τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Δημήτρη Μαυρογενίδη ήταν εξαιρετικοί στο γήπεδο της Ελιάς, στο Ηράκλειο.
δείχνοντας παράλληλα πώς είναι σε καλή κατάσταση ενόψει των πλέιφ οφ. Πλέον, περιμένουν την τελική κατάταξη στον β’ όμιλο, να δουν ποιος θα τερματίσει δεύτερος, για να γνωρίσουν ποιον θα αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό του Final-4.

Σε ό,τι αφορά το ματς, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κυρίαρχοι από το πρώτο λεπτό. Πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη που έφτασε στην άνετη επικράτηση με 4-0, ενώ θα μπορούσε να σημειώσει κι άλλα τέρματα. Με τον Σουρλή να σκοράρει δύο φορές, τον Λιοφάγο μία, ενώ το άλλο ήταν αυτογκόλ των Κρητικών.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ17: Τζολάκης, Τσάβος, Κεραμιδάς, Κατσογιάννης, Ασλανίδης, Γούλας, Σαπουντζής, Αρσενίδης, Ντότης, Σουρλής, Λιάτσος, ενώ αγωνίστηκαν ακόμα οι Ντόι, Κατσαβάκης, Λιοφάγος, Μούκα, Τόλιος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button