ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Καρφώνουν» Πανναξιακό πριν την Μπούρσα

Το συγκρότημα του νησιού των Κυκλάδων υποδέχεται η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού λίγες ημέρες πριν τον πρώτο τελικό του Challenge Cup με την Μπούρσασπορ (30/3 , 18:00).

Μετά την άνετη νίκη με 3-0 κόντρα στο Μαρκόπουλο, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου, αντιμετωπίζει τον Πανναξιακό στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Volleyleague. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη, «Μ. Μερκούρη» στις 18:00, με τον Ολυμπιακό ως τυπικά φιλοξενούμενο. Το παιχνίδι του β’ γύρου ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην έδρα του Πανναξιακό αλλά η διοίκηση της ομάδας της Νάξου αποδέχθηκε το αίτημα του συλλόγου μας για αλλαγή έδρας προκειμένου να διευκολυνθεί η ομάδα μας ενόψει των ευρωπαϊκών τελικών που ακολουθούν με την Μπούρσα.

 

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button