ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καρεμπέ για τρόπο φιλοσοφίας ακαδημιών(Video)

Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει επίπεδο,μακράν του δευτέρου, και στο κομμάτι των ακαδημιών με την ομάδα εργασίας του ECA, να  ξεναγείται στο Ρέντη   και τους ανθρώπους της να δηλώνουν εντυπωσιασμένοι .

 

Στην κάμερα του Olympiacos tv  μίλησε ο Σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, τονίζοντας ότι :

“Είμαι πολύ ευτυχισμένος που το γκρουπ των επισκεπτών μας αναγνώρισε τη δουλειά και το έργο των εγκαταστάσεών μας, όπως και το υψηλό επίπεδο στο οποίο βρίσκονται αυτές. Είδαν από κοντά πως ο κ. Μαρινάκης έχει βελτιώσει και ανακαινίσει όλο το προπονητικό κέντρο στον Ρέντη και εμείς ως ιδρυτικό μέλος της ECA θα συνεχίσουμε να μετέχουμε ενεργά στο συγκεκριμένο φόρουμ. Είναι πολύ θετική η συνάντησή μας εδώ και θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, ώστε τα παιδιά μας να γίνουν σωστοί άνθρωποι και καλοί παίκτες.

Πολλοί παίκτες έρχονται από τις Ακαδημίες και αυτό συμβαίνει γιατί είναι ο νέος τρόπος και η νέα φιλοσοφία και όλα τα μεγάλα κλαμπ όπως και εμείς μέσα από αυτήν τη φιλοσοφία χτίζουμε καριέρες ποδοσφαιριστών, δίνοντάς τους την ευκαιρία της ζωής τους. Είναι αποτελεσματικό αυτό που κάνουμε γιατί διαθέτουμε στην πρώτη ομάδα 4 παίκτες και το πιο σπουδαίο είναι ότι αυτά τα παιδιά εμπνέουν τα νεότερα παιδιά της Ακαδημίας μας”.

Αναλυτικά οι συμμετέχοντες στην Ομάδα Εργασίας του ECA και τα κλαμπ, τα οποία εκπροσωπούν:
Patrick Van Leeuwen – Maccabi Tel-Aviv FC
Jean Kindermans – RSC Anderecht
Kristjan Markovic – NK Domzale
Nuno Miguel Ribeiro (Gomez) – SL Benfica
Peter Pekara – MSK Zilina

Alen Rivetti – NK Rijeka
Roberto Samaden – FC Internationale Milano
Patricia Silva Lopes – Sporting Clube de Portugal
Dragan Soldo – NK Siroki Brijeg
Jon Berasategi Zabala – Athletic Club (Bilbao)
Andrei Vashkevich – FC Bate Borisov
Allan Gaarde – Aalborg BK
Olivier Jarosz – ECA
Konstantin Kornakov – LTT Sports

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button