ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Κανένα θέμα με Τσόρι”

bento

Απογοητευμένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε ο Πάουλο Μπέντο στους εκπροσώπους του Τύπου για την καθιερωμένη συνέντευξη. Στο γεγονός ότι οι πρωταθλητές δεν δημιούργησαν ευκαιρίες και ότι “πέταξαν” ένα ημίχρονο απέδωσε την “λευκή” ισοπαλία ο Πορτογάλος τεχνικός ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα προσωπικό θέμα με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπέντο

Τι έφταιξε για το στραβοπάτημα του Ολυμπιακού σήμερα, παρότι η ομάδα κατάφερε να επικρατήσει σε δυσκολότερα παιχνίδια:

“Οφείλεται στο ότι δε παίξαμε καλά. Ο ρυθμός του αγώνα ήταν χαμηλός, όπως και ο δυναμισμός μας. Δεν δείξαμε την ένταση που θα έπρεπε. Στα πρώτα 45 λεπτά δεν δημιουργήθηκαν σχεδόν καθόλου ευκαιρίες ενώ στο δεύτερο ήταν λίγες. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα γκολ αλλά δεν το καταφέραμε. Ο αντίπαλος δεν μας εξέπληξε με την στρατηγική του καθώς περιμέναμε να παίξει πολύ αμυντικά. Σημασία έχει ότι εμείς δεν καταφέραμε να ανοίξουμε την άμυνά τους και να πετύχουμε ένα γκολ. Είναι οι πρώτοι βαθμοί που χάνουμε στην έδρα μας και σίγουρα ήταν ένα αποτέλεσμα που δε το περιμέναμε. Είχαμε σχεδιάσει κάτι άλλο στην προπόνηση αλλά τιμωρηθήκαμε επειδή δεν παίξαμε καλά και μάλιστα χάσαμε και ένα ημίχρονο ολόκληρο. Το αποτέλεσμα σε γενικές γραμμές θεωρώ πως είναι δίκαιο”.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν οι παίκτες δεν έδειξαν την σωστή συμπεριφορά απέναντι στην Κέρκυρα:

Δεν είναι θέμα συμπεριφοράς. Δεν υποτιμήσαμε καθόλου τον αντίπαλο, απλά ήμασταν κακοί στην τεχνική και την τακτική. Η κακή απόδοσή μας σε άμυνα και επίθεση αλλά και το γεγονός ότι δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες είναι οι παράγοντες που οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα.

Για το θέμα του Τσόρι:

“Δεν υπάρχει κανένα θέμα ούτε κάποιο πρόβλημα με τον Τσόρι. Σε ότι αφορά την επιλογή παικτών, θα επιλέγω πάντοτε αυτούς που θεωρώ ότι είναι καταλληλότερα προετοιμασμένοι και έτοιμοι για τους αγώνες. Δεν έχει να κάνει ούτε με την ηλικία, ούτε με την εθνικότητα και ποτέ δεν πρόκειται να πάρω αποφάσεις εναντίον κάποιου προσώπου. Οι θέσεις κερδίζονται με βάση την δουλειά, την συμπεριφορά και με το τι εμφανίζει κάθε παίκτης καθημερινά στην προπόνηση. Αυτά είναι τα κριτήριά μου και οι ιδέες μου.”

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button