ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καμαρά: «Κάτι σαν τίτλος η παρουσία του κόσμου!» (video)

Στη δυναμική στήριξη που απολαμβάνει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του  από τον μοναδικό λαό του Ολυμπιακού στάθηκε ο Μαντί Καμαρά

Το καπέλο του στον συγκλονιστικό κόσμο του Ολυμπιακού έβγαλε ο Μαντί Καμαρά.

Ο διεθνής μέσος από την Νέα Γουίνέα μιλώντας στην κάμερα του Olympiacos TV απένειμε τα εύσημα στον «δωσδέκατο», ενώ αναφέρθηκε και στη δική του φετινή παρουσία στους Πειραιώτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καμαρά στο Olympiacos TV:

Για την πολύ καλή εικόνα του Ολυμπιακού: «Είναι η όρεξη που έχουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές για να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχουν πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, πάρα πολύ έμπειροι, που όμως όλοι, ακόμα και αυτοί που δεν παίζουν πάντα, έχουν πάντα την όρεξη και την επιθυμία να δείξουν τι μπορούμε να κάνουμε».

Για το δοκάρι στο ματς με την Ξάνθη και το γκολ που ακολούθησε από τον Ομάρ: «Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, είναι πράγματα που μπορούν να γίνουν, όμως το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να κερδίζει και να βάζει τέσσερα γκολ, αυτό είναι το ζητούμενο».

Για την παρουσία του κόσμου: «Η παρουσία του κόσμου εδώ είναι για εμάς είναι μία νίκη. Είναι κάτι σαν τίτλος το γεγονός ότι πάντα μας στηρίζουν, είναι πάντα στο πλευρό μας. Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε να κάνουμε τα πάντα για να τους προσφέρουμε ένα τίτλο».

Για την πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό: «Γενικότερα ευχαριστημένος».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button